به گزارش خبرگزاری مهر، محمود شیخ زینالدین با اعلام این خبر اظهار داشت: قابلیت نرخ بارگذاری آلی بالاتر ( تا پنج برابر) و قابلیت نصب در مناطق مختلف آب و هوایی از جمله مزایای بسته های نوین تصفیه بیولوژیکی فاضلاب به روش رشد تلفیقی نسبت به روشهای متعارف است.
وی افزود: بسته های نوین تصفیه بیولوژیکی فاضلاب پس از طراحی، ساخت و مونتاژ در کارگاه به محل پروژه منتقل و نصب و راه اندازی میشود.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه در بسته های تصفیه بیولوژیکی تولیدی در داخل کشور بیشتر از روشهای متعارف هوازی از جمله لجن فعال-هوادهی ممتد استفاده میشود، گفت: این بستهها با توجه به مسائل اقتصادی، اقلیمی، انرژی و عدم راندمان کافی از لحاظ استانداردهای زیست محیطی مورد استقبال قرار نگرفته است.
شیخ زینالدین گفت: بسته های نوین تصفیه آب و فاضلاب جهت تصفیه فاضلاب روستاها، مجتمعهای مسکونی، طرحهای مسکن مهر، بیمارستانها، صنایع کوچک، شهرکهای صنعتی، هتلها، پادگانهای نظامی، ستاد اسکان موقت در مواقع بحران و کمپهای اسکان موقت پیشنهاد میشود.
362 تشکل اقتصادی در استان اصفهان فعال است
رئیس سازمان تعاون روستایی اصفهان گفت: در سطح استان اصفهان 362 تشکل اقتصادی وجود دارد که این تشکلها، شرکتهای تشکیل شده توسط روستاییان و کشاورزان است.
علی جهازی با اعلام این مطلب افزود: این تشکلها، بالغ بر 332 هزار روستایی و کشاورز را تحت پوشش خود دارد و شامل تعاونیهای روستایی،کشاورزی، تولید و زنان روستایی است.
وی اضافه کرد: 63 تشکل غیر اقتصادی یا NGO ها که شامل انجمن صنفی، انجمن خبرگان کشاورزی، انجمن حمایتی و هماهنگی تشکلهاست تحت حمایت و نظارت سازمان تعاون روستایی استان قرار دارد.
رئیس سازمان تعاون روستایی اصفهان بیان داشت: در استان اصفهان حدود 175 هزار تولید کننده فعالند که 50 هزار نفر از آنها عضو صنف کشاورزی هستند و تاکنون حدود 30 هزار پروانه فعالیت برای تولیدکنندگان و توسط نظام صنفی کشاورزی صادر شده است.
وی با اشاره به فعالیتهای نظام صنفی کشاورزی شهرستان اصفهان گفت: بیمه شدن کشاورزان از مهمترین فعالیتهایی است که تصویب آن توسط پیگیریهای مستمر نظام صنفی شهرستان انجام پذیرفته و اکنون در سطح کشور در حال اجراست.
نظر شما