۱۲ تیر ۱۳۹۱، ۱۸:۵۷

آیت الله باریک بین:

توجه به تولید حلال مشکلات اقتصادی کشور است

توجه به تولید حلال مشکلات اقتصادی کشور است

قزوین - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین گفت: توجه به تولید و حمایت واقعی از سرمایه گذاری ایرانی بهترین راهکار حل مشکلات اقتصادی و رونق اشتغال کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز صنعت و معدن اعضاء ستاد هماهنگی صنعت و معدن استان قزوین عصر دوشنبه با آیت الله باریک بین نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین دیدار و گفتگو کردند.
 
در این دیدار که حسن جمشیدی ها، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت، علیرضا کشاورز رئیس اتاق بازرگانی، عبدالقهار ناصحی مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان، آهنگریان نماینده کانون کارآفرینان استان و جمعی از مدیران سازمان حضور داشتند آیت الله باریک بین توجه به تولید داخلی را مهم ارزیابی کرد و گفت:‌ فعالیت در بخش صنعت پیچیدگی و سختی های خود را دارد که مدیریت آن را سخت تر می کند.
 
وی افزود: تحریم ها و فشارهای اقتصادی دشمنان برای آن است تا نگذارند موفقیت های ما بیشتر شود لذا از هر راهی بویژه گسترش قاچاق و ترویج خرید کالای خارجی می خواهند تولیدد ایرانی آسیب بیند.
 
امام جمعه قزوین بیان کرد: افزایش مصرف کالاهای خارجی و ورود کالاهای نامرغوب به استقلال کشور آسیب می رساند و اشتغال کشور را با مشکل مواجه می کند لذا مسئولان و مردم باید این موضوع را جدی بگیرند و از تولید داخلی حمایت کنند.
 
وی افزود: اگر 70 میلیون نفر ایرانی تصمیم بگیرند کالای داخلی مصرف کنند شاهد فعال شدن بیش از پیش واحدهای تولیدی و افزایش اشنغال در کشور خواهیم شد که این کار به استقلال اقتصادی منجر می شود.
 
آیت الله باریک بین اظهارداشت: توجه به کیفیت محصول و قیمت مناسب می تواند رغبت مردم را برای خرید کالای ایرانی بیشتر کند لذا با هماهنگی مسئولان برای حل مشکلات و رفع موانع، تولید کنندگان با افزایش کیفیت کالاها و مردم با خرید کالا می توان امیدوار بود که شعار امسال محقق شود.
 
امام جمعه قزوین تصریح کرد:علیرغم همه تهدیدات و فشارهای خارجی خوشبختانه کالای ایرانی مشتری خود را دارد و در
بسیاری از موارد کیفیت بهتری از کالای خارجی دارد.
 
وی حمایت از سرمایه گذاران بخش صنعت در استان را ضروری خواند و خواستار جدیت بیشتر مسئولان استان برای حل مشکلات واحدهای کارگری شد.
کد خبر 1640848

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha