به گزارش خبرنگار مهر، در این دوره از مسابقات که از در بوستان تفریحی ورزشی علوی شهر قم برگزار شد، ورزشکاران شرکت کننده در آیتمهای مختلف با یکدیگر به رقابت پرداختند و بعد از جمع بندی نهایی اسامی برترین ها نیز اعلام شد.
در این مسابقات چهرههای مطرحی حضور داشتند، ضمن اینکه برگزاری این دوره از مسابقات چند آیتم در نظر گرفته شده بود که ورزشکاران برتر بعد از احتساب امتیازات این آیتمها انتخاب شده و با اهدای جوایز نفیسی از سوی مسئولان برگزار مورد تقدیر قرار گرفت.
با برنامه ریزی هیئت بدنسازی و پرورش اندام استان قم، رقابتهای قویترین مردان استان قم با حضور برترینهای این رشته ورزشی اعم از قهرمانان سابق و چهرههایی از استان قم و شهرهای تهران، کاشان، ساوه و کرمانشاه با یکدیگر به رقابت پرداختند.
این در حالی است که جدال مدعیان در اوزان منهای 75، 85، 95، 105 و به اضافه 105 کیلوگرم در بوستان تفریحی ورزشی علوی قم برگزار شد و به غیر از دسته به اضافه 105 کیلوگرم، عناوین برتر در سایر اوزان به قوی ترین مردان قم رسید.
برترین های دسته منهای 75 کیلوگرم:
نفر اول: علی اصغر اکبرزاده از قم
نفر دوم: روح الله قاسمی از قم
نفر سوم: محمد صادقی از قم
برترین های دسته منهای 85 کیلوگرم:
نفر اول: امیر بهاری پور از قم
نفر دوم: ماشاءالله سخا از قم
نفر سوم: علی اکبر غفاری از قم
برترین های دسته منهای 95 کیلوگرم:
نفر اول: امیر لطفی از قم
نفر دوم: محمد ربیعی نژاد از قم
نفر سوم: ابراهیم اکبری از قم
برترین های دسته منهای 105 کیلوگرم:
نفر اول: جواد بشرنیا از قم
نفر دوم: حسین بهرامی از قم
نفر سوم: ابوذر گلناری از شهرستان ساوه
برترین های دسته به اضافه 105 کیلوگرم:
نفر اول: عباد کهنسال از تهران
نفر دوم: حسین مجیدی از شهرستان کاشان
نفر سوم: عیسی رحیمی از شهرستان ساوه
لازم به ذکر است: در پایان رقابت های قوی ترین مردان به مناسبت اعیاد شعبانیه و همچنین با عنوان گرامیداشت یاد و خاطره شهدای قوه قضائیه، در شهر مقدس قم در حالی از افراد برتر دسته های مختلف تجلیل و قدردانی شد که از سوی مسئولان برگزاری مسابقات، سیدرضا سیدپور به عنوان مرد اخلاق این دوره از رقابت ها معرفی شد.
در پایان رقابت در پنج وزن؛
قمیها عناوین برتر قویترین مردان جام شعبانیه را کسب کردند
قم - خبرگزاری مهر: مسابقات قویترین مردان به میزبانی قم و به مناسبت اعیاد شعبانیه پایان یافت و تیم قم عناوین برتر این رقابتها را به خود اختصاص داد.
کد خبر 1642321


نظر شما