پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ مرداد ۱۳۹۱، ۰:۱۹

محجوب در گفتگو با مهر:

باید در انتخابات آتی به حمایت از تولید ملی و اقتصاد مقاومتی توجه کنیم

باید در انتخابات آتی به حمایت از تولید ملی و اقتصاد مقاومتی توجه کنیم

نماینده تهران گفت: در انتخابات آتی باید به موضوعات اجتماعی، سیاسی و فرهنگی و از همه مهمتر تاکیدات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید ملی، جهاد اقتصادی و اقتصاد مقاومتی توجه کنیم.

علیرضا محجوب در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، مهمترین مشکل کشور را مشکل اقتصادی خواند و گفت: انتظار این است که بازسازی اقتصادی و نوسازی اقتصاد در صدر برنامه های هر کاندیدایی که وارد میدان انتخابات ریاست جمهوری می شود، باشد.

وی ادامه داد: اقتصاد ایران نیازمند نو سازی است و حتی بازسازی و اصلاح هم برای آن کافی نیست. بنابراین نیاز به اقدامات بنیادی داریم و این نیازمند یک نقشه راه است همچنین نیازمند یک مرد عمل است که مجموعه این دردها را تسکین دهد.

نماینده تهران گفت: بنابراین آنچه من تصور می کنم این است که ما در انتخابات آتی باید به موضوعات اجتماعی، سیاسی و فرهنگی و از همه مهمتر تاکیدات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید ملی، جهاد اقتصادی و اقتصاد مقاومتی توجه کنیم.

وی افزود: برای رسیدن به اهداف نظام در قوه مجریه، به یک مرد کارکشته عملیاتی، اجرایی و دارای برنامه نیازمندیم.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در پاسخ به این سوال که داشتن تیم قوی درکنار کاندیداهای ریاست جمهوری تا چه اندازه دارای اهمیت است، گفت: شعار داشتن تیم قوی زیباست اما عملیاتی نیست. اگر یک حزب باشد  که کاندیدا و کابینه از یک حزب باشند این عملیاتی تر است .

وی ادامه داد: در کشورهایی که کاندیداها با تیم وارد می شوند دولت در سایه دارند و 4- 5 سال با هم کار کرده اند و فردا روزی بهم نمی زنند و یکدیگر را کنار نمی زنند. تاریخچه روسای جمهور را ببینید که با کدام معاون اول می آیند و چقدر معاون اول خود را نگه می دارند و با چه تعاملی کنار می روند؟

محجوب گفت: آقای داوودی معاون اول رئیس جمهور در دولت نهم اقتصاد دان بوده اما امروز آقای داوودی کجاست؟ سمتش چیست؟ بنابراین روشن است که معرفی تیم و صحبت از آن در کشور ما فقط برای تبلیغات انتخاباتی  کاربرد دارد.

کد خبر 1667374

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha