به گزارش خبرنگار تلويزيوني " مهر"، اين مجموعه برنامه كه به صورت يك جنگ تركيبي در روزهاي آغاز سال جديد توليد و پخش مي شود، از اقشار مختلف جامعه دعوت به عمل مي آورد تا با حضور در برنامه به گفت و گو با مجري بپردازند و درباره ويژگي هاي شغل و فعاليت حرفه اي خود با بينندگان به صحبت بپردازند.
اين برنامه علاوه بر گفت و گوي از بخش هاي متنوع مسابقه ويژه، وله هاي ميان برنامه ، كليپ و گفت و هاي و ... برخوردار است .
محمد صدري به عنوان تهيه كننده، امير حسين تيمور خوان در سمت كارگردان، دكتر مهاجري و محمد قربان نژاد در مقام محقق، هاشم قاضي به عنوان مدير توليد و شاهين آرين به عنوان خواننده تيتراژ در ساخت اين برنامه همكاري مي كنند.
/ويژه برنامه هاي نوروزي صدا و سيما /
محمود شهرياري برنامه " با هم "را اجرا مي كند
برنامه " با هم " با اجراي محمود شهرياري دست اندركاران مشاغل مختلف از ساكنان تهراني را در شبكه پنج سيما گرد هم مي آورد و به برسي فعاليت آن ها مي پردازد.
کد خبر 166782
نظر شما