مدير كل اداره اوقاف و امورخيريه استان خراسان رضوي در گفتگو با خبرنگار دين و انديشه" مهر" در مشهد گفت : هفته وقف امسال در استان خراسان رضوي از تاريخ 18 تا 24 فروردين ماه با شعار "حماسه حسيني، جاودانگي وقف" با شكوه خاصي برگزار مي شود.
سيد مهدي وطن خواه افزود : وقف در سخن و سيره معصومين ، وقف و تعظيم شعائر اسلامي ، نقش در ترويج قرآن كريم ، وقف و خدمات علمي-آموزشي ، وقف و توسعه عدالت اجتماعي ، نقش وقف در گسترش مدنيت و تجليل از واقفان نيكوكار، 7 عنوان در نظر گرفته شده براي روزهاي هفته وقف استان خراسان رضوي است.
وي ادامه داد: در روز پاياني هفته وقف ، در همايشي با شكوه از 140 واقف برتر و نمونه كشور تجليل مي شود كه از اين تعداد 13 واقف از استان خراسان رضوي خواهند بود.
مدير كل اداره اوقاف و امورخيريه استان خراسان رضوي ، مهم ترين هدف از نامگذاري و فعاليت هاي پيش بيني شده در هفته وقف امسال در اين استان را ، تقويت و توسعه فرهنگ ارزشمند وقف به عنوان يك سنت نيكوي اسلامي نام برد.


نظر شما