پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ شهریور ۱۳۹۱، ۱۵:۱۰

اخبار ورزشی سیستان و بلوچستان/

تیم ووشوی سیستان ‌و بلوچستان به لیگ دسته اول کشور اعزام شد

تیم ووشوی سیستان ‌و بلوچستان به لیگ دسته اول کشور اعزام شد

زاهدان - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت ووشوی سیستان و بلوچستان گفت: تیم ووشوی استان برای حضور در لیگ دسته اول کشور به تهران اعزام شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس شیبک اظهار داشت: دیدارهای هفته اول و دوم این مسابقات 30 و 31 شهریور در تهران برگزار می شود که تیم سیستان و بلوچستان در این چارچوب با تیم های قم و خوزستان دیدار می کند.

وی گفت: تیم ووشوی استان امسال برای اولین بار در لیگ ووشوی کشور شرکت کرده است و در 10 وزن به مصاف حریفان می رود.

وی افزود: 100 درصد بازیکنان تیم ووشو استان بومی هستند و امیدواریم وزشکاران سیستان و بلوچستان در سال نخست شرکت در لیگ دسته یک کشور تجربه لازم را برای موفقیت در سال های بعد کسب کنند.

کسب مدال برنز کونگ فوکار ایرانشهری در رقابت های نوجوانان کشور

مصیب بمپوری کونگ فوکار ایرانشهری موفق به کسب مدال برنز رقابت های کونگ فو توآی قهرمانی نونهالان و نوجوانان کشور در رشت شد.

410 کونگ فوکار از 28 استان کشور در این رقابت ها به مصاف حریفان رفتند که تیم کونگ فوی سیستان و بلوچستان با 12 ورزشکار به این رقابت ها اعزام شد.

از بین اعضای تیم کونگ فوی سیستان و بلوچستان مصیب بمپوری ورزشکار ایرانشهری مدال برنز وزن 56 کیلوگرم نوجوانان را بدست آورد.

کسب چهار مدال بوکسورهای استان در مسابقات قهرمانی کشور

در پیکارهای بوکس نوجوانان کشور در زنجان، تیم سیستان و بلوچستان موفق به کسب یک مدال طلا و سه برنز شد.

در این مسابقات که با حضور استان‌ های سراسر کشور برگزار شد، نعیم بهادران از سیستان و بلوچستان در دسته 52 کیلوگرم به مدال طلا دست یافت و جاسم یار احمدزهی در 46 کیلوگرم، سیاوش کهرازه در 50 کیلو گرم و یاسین ریگی در دسته 57 کیلوگرم نشان برنز را کسب کردند.

تیم سیستان و بلوچستان در بخش تیمی نیز چهارم شد.

حذف تنها نماینده سیستان و بلوچستان از مسابقات فوتسال باشگاهی کشور

تیم سجاد زابل تنها نماینده استان سیستان و بلوچستان در مسابقات فوتسال باشگاهی کشور از دور رقابت ‌ها کنار رفت.

سجاد زابل در آخرین دیدار خود در مسابقات لیگ دسته دو کشور، در بندرعباس مقابل بنیاد مسکن هرمزگان قرار گرفت که با قبول شکست سنگین چهار بر صفر پس از هفت سال حضور در این مسابقات به دسته پایین تر سقوط کرد.

سجاد در بازی های امسال با کسب 24 امتیاز از 22 بازی در رده یازدهم گروه جنوب مسابقات قرار گرفت و به همراه پولاد گستر لرستان تیم دوازدهم جدول با لیگ دسته دو وداع کرد.

رقابت های لیگ دسته دو کشور با حضور 24 تیم در دو گروه شمال و جنوب برگزار شد.

نماینده سیستان و بلوچستان که از سال 1385 در لیگ دسته دو فوتسال باشگاه های کشور حضور داشت هر سال با وجود مشکلات مالی فراوان توانسته بود سهمیه خود را در مسابقات حفظ کند و رقابت نزدیکی با حریفان برگزار کند.

سال گذشته نیز که این باشگاه به علت مشکلات مالی قصد فروش امتیاز خود را داشت، با مخالفت هیئت فوتبال استان و وعده آنها مبنی بر حمایت مالی روبرو شد، این در حالیست که امسال حمایت های هیئت فوتبال کافی نبود و نتوانست به بقای سجاد در مسابقات کمک کند.

سیستان و بلوچستان سال 1388 نیز در حالی که امتیاز لیگ دسته دو فوتبال کشور را در اختیار داشت با دلایل مشابه این امتیاز را از دست داد.

کد خبر 1699202

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha