به گزارش خبرنگار مهر، برنامه های مختلفی در استان بوشهر با حضور خدام آستان قدس رضوی و مردم ولایتمدار بوشهر و همچنین مسئولان استان برگزار شد.
از مهمترین این برنامه ها میتوان به جشن زیر سایه خورشید در گناوه، مصلای بوشهر، شرکت صدرای بوشهر و دیدار با نماینده ولی فقیه در استان بوشهر اشاره کرد.
نشست خدام رضوی با امام جمعه بوشهر
یکی از خدام کاروان زیر سایه خورشید در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر مطرح کرد: امسال کاروان زیرسایه خورشید در100 شهر کشور و 16 شهرکشورهای لبنان، افغانستان، هند و عراق حضور یافتند.
حسنعلی زاهد مقدم از خادمان سخنور کاروان زیر سایه خورشید در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر اظهارداشت: هدف از حضور کاروان های زیر سایه خورشید در شهرها و کشورهای مختلف تبلیغ فرهنگ رضوی با همکاری آستان قدس امام رضا (ع) است.
وی اضافه کرد: این کاروان ها متشکل از دو گروه سخنوران و مداحان خادم امام رضا (ع) هستند که به شهرهای مختلف به منظور دیدار با مردم ولایت مدار سفر می کنند تا آنان را با فرهنگ رضوی بیشتر آشنا کنند.
زاهد مقدم اضافه کرد: استقبال جوانان در زمینه برگزاری جشن های زیرسایه خورشید در شهرهای مختلف کشور کم نظیر و به لطف امام رضا(ع) و توجهات خاصه ایشان بوده است که جوانان تحصیل کرده بسیار پر شور در این برنامه ها شرکت دارند.
این خادم حرم امام رضا(ع) ادامه داد: هنگامی که ما فرهنگی را اشاعه دهیم جوانان ما علاقه مند به مطالعه می شوند و چون به دنبال بحث و مطالعه می روند در روشنگری آنان موثر است.
حضور خدام حرم رضوی در بین پرسنل شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا )
با حضور خدام حرم رضوی دربین پرسنل شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا ) در بوشهر پرچم رضوی روی بلندترین جرثقیل دروازه ای و بزرگ ترین نفتکش خاورمیانه مستقر در این بندر به اهتزار در آمد.
همچنین خادمان رضوی از میدان قدس تا مصلای نماز جمعه بندر بوشهر مورد استقبال مردم قرار خواهند گرفت و در آستانه میلاد امام خوبی ها جشن زیر سایه خورشید نیزدر این مصلی برگزار خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر نیز در دیدار با خادمان حرم رضوی گفت: اعزام خادمان حرم رضوی در ایام دهه کرامت به نقاط مختلف ایران و کشورهای شیعه نشین بسیار پسندیده است.
آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری اظهار داشت: با توجه به این که این اقدام به مرور گسترش پیدا می کند باید برای اثر گذاری های فکری، اخلاقی در سطح جامعه برنامه داشته وبا افق بالاتردنبال شود.
وی اضافه کرد: با توجه به این که کشور ما یک کشور ولایی و انقلابی است هر سفر باید با یک شعار رضوی آغاز و استفاده مناسب از این سفرها صورت گیرد.
صفایی بوشهری افزود: در روزهای اخیر قطعه زمینی از طرف آستان قدس رضوی در اختیار استان بوشهر به منظور ساخت زایر سرا و حسینه برای این استان قرار داده شده است تا مردم این استان که همواره به زیارت امام هشتم (ع) می روند مکانی را برای استقرار داشته باشند.
جشن زیر سایه خورشد در مصلای بوشهر
به مناسبت دهه کرامت همزمان با میلاد امام خوبی ها جشن زیر سایه خورشید با حضور خادمان حرم رضوی و حضرت معصومه(س) و علاقه مندان اهل بیت عصمت و طهارت در مصلای نماز جمعه بوشهر برگزارشد .
مردم ولایمتدار استان بوشهر در حالی که با در دست داشتن شاخه های گل از میدان قدس تا مصلای نماز جمعه این شهر از خادمان استقبال کردند بخشی از عشق و علاقه خود را نسبت به آن امام همام ابراز داشتند.
مداحی و برافراشتن پرچم های سبز بارگاه ملکوتی کریمه اهل بیت و امام هشتم از دیگر برنامه های این آیین معنوی بود.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهردراین آیین گفت: مردم استان بوشهر همواره به اهل بیت ارادت داشته اند و طی برنامه ریزی صورت گرفته با تولیت حضرت معصومه(س) مقرر شده است ، برای نخستین بار در کشور،همه مردم استان بوشهر به عنوان خادم این حضرت باشند.
آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری افزود: امید است این تعامل دو سویه علمی بین استان بوشهر وحرم حضرت معصومه(ع) برقرار شود و در آینده نیزبا حرم رضوی اجرایی شود واین ستان به عنوان استان معین خادم قم و مشهد انتخاب شود.
معرفی آیتالله صفایی بوشهری به عنوان نماینده آستان حضرت فاطمه معصومه(س) در بوشهر
در این آئین آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری به عنوان خادم افتخاری و نماینده آستان حضرت فاطمه معصومه (س) در استان بوشهر معرفی شد.
شایان ذکر است، اجرای گروه نمایش حوزه هنری بوشهر، اهدا هشت هزینه سفر به مشهد مقدس با همکاری بانک ملی و چهار کمک هزینه به کربلا با همکاری بانک صادرات به قید قرعه، تلاوت صلوات خاصه با همخوانی خادمان آستان قدس رضوی، سخنرانی حجت الاسلام محمدصادق کفیل قائم مقام ستاد اقمه نماز کشور، توزیع بسته های متبرکه امام هشتم و 5000 پرچم جشن ملی زیر سایه خورشید ویژه بوشهر از دیگر برنامه های این جشن بود.
کاروان زیر سایه خورشد در گناوه
مردم، هیئت های مذهبی و مسئولان ولایت مدار شهرستان با حضور امام جمعه گناوه از کاروان زیر سایه خورشید استقبال کردند.
در این کاروان که دو نفر از خادمان امام رضا (ع) حضور داشتند، از پلیس راه این شهرستان استقبال و تا مصلای جمعه گناوه بدرقه شدند.
در مصلای جمعه نیز پرچم متبرک شده بارگاه ملکوتی ثامن الحجج (ع) در آیین باشکوهی به اهتزاز در آمد.
امام جمعه گناوه در مصلای جمعه این شهر گفت: حضور خدام حرم رضوی در دهه کرامت و هفته دفاع مقدس برای مردم این شهرستان افتخار و مایه برکت است.
حجت الاسلام سیدعبدالهادی رکنی حسینی افزود: زیارت امام رضا (ع) ارج و ثواب والایی دارد طوری که در روایات آمده است که زیارت کردن حضرت امام رضا (ع) بیش از هزار حج عمره ثواب دارد.
در ادامه این آیین یکی از خادمان امام رضا (ع) تاریخچه زندگانی امام رضا(ع) و برنامه های انجام شده کاروان زیرسایه خورشید را تشریح کرد.
حسن علی زاهد مقدم افزود: گروه کاروان زیرسایه خورشید درزمان سفر خود به استان های فارس و بوشهر برنامه های متعددی در این استان ها اجرا کردند که آزادای 10 زندانی جرایم غیر عمد به یمن حضور خادمان این کاروان در استان فارس از آن جمله است.
وی اظهارکرد: توزیع یک و نیم میلیون بسته فرهنگی و تبرکی، حضور در بین زلزله زدگان آذربایجان شرقی، دیدار با خانواده شهدا ، برپایی شش همایش، سرکشی از 60 بیمارستان به منظور عیادت بیماران و اجرای220 هزارنفر ساعت برنامه در شبکه حوانان رضوی را از دیگر فعالیت های این کاروان است.
زاهد مقدم بیان کرد: خادمان رضوی گروه اعزامی کاروان زیرسایه خورشید به استان فارس و بوشهر آقایان جمال حسین پور، محمدرضا عرفانیان، احمد خازنی، غریب حسینی و مولوی نسب هستند که درطول این سفر از اقصی نقاط شهرهای این استان ها سرکشی و با مردم دیدار خواهند کرد.
وی از استقبال پرشور مسئولان و مردم ولایت مدار شهرستان گناوه در استقبال از کاروان زیرسایه خورشید قدردانی کرد.
یکی دیگر از مداحان نیز دروصف ولادت امام رضا (ع) مداحی کرد.
عکس: محمد عبیدی
نظر شما