به گزارش خبرگزاری مهر، همایش تجلیل از خانواده کارکنان فرماندهی نیروی انتظامی پیشوا با حضور بهرام ستاری فرماندار، حجت الاسلام عبدالحسین رحمتی نیا امام جمعه شهرستان، سرگرد سلمان آدینه وند فرمانده نیروی انتظامی و سرهنگ حسن درویشی فرمانده سپاه پاسداران شهرستان پیشوا، مدیران ادارات، پرسنل نیروی انتظامی به همراه خانواده شان در شهرستان پیشوا برگزار شد.
فرماندار شهرستان پیشوا اظهار داشت: نیروی انتظامی برای پیاده کردن آرامش در جامعه نیازمند آرامش در یک جایگاه امن به نام کانون خانواده است و استقرار امنیت در جامعه به عنوان وظیفه اصلی نیروی انتظامی به همراهی خانواده های صبور پرسنل باز می گردد.
ستاری ادامه داد: نیروی انتظامی در راستای همراهی خانواده خود می تواند امنیت را در جامعه به وجود آورد و اگر امروز از امنیت و نیروی انتظامی مایه افتخار جامعه ما هستند، همگی به همراهی خانواده این عزیزان بستگی دارد.
وی افزود: خانواده پرسنل نیروی انتظامی، نقش ویژه ای را از بدو ورود این عزیزان به عرصه خدمت در نیروی انتظامی ایفا می کنند که باید از همراهی، همدلی و پشتیبانی این عزیزان نیز تقدیر و تشکر کرد و امیدواریم این همراهی و پشتیبانی ادامه دار باشد.
در این مراسم از خانواده پرسنل نیروی انتظامی، بازنشستگان، جانبازان و خانواده معظم شهدا با اهدای لوح، تقدیر به عمل آمد.
دیدار مسئولان آموزش و پرورش قرچک با فرماندهی انتظامی بخش
فرمانده انتظامی بخش قرچک در دیدار مسئولان آموزش و پرورش قرچک که در محل فرماندهی انتظامی این شهر برگزار شد، با بیان اینکه آموزش و پرورش نقش مهمی در ایجاد امنیت در جامعه دارد، افزود: آموزش و پرورش می تواند فرهنگ قانونمندی را در جامعه نهادینه کند.
سرهنگ پاسدار هادی احمدی افزود: نقشی که آموزش و پرورش در مصون نگاه داشتن دانش آموزان و آینده سازان ایران اسلامی در برابر توطئه دشمنان دارد بر هیچ فردی پوشیده نیست و سرمایه گذاری و هدف اصلی نیروی انتظامی در امر فرهنگسازی، رعایت قانون در جامعه و میان دانش آموزان است .
دوربینهای ثبت تخلف در معابر شهری دماوند
رئیس پلیس راهور شهرستان دماوند از نصب و راه اندازی دوربینهای ثبت تخلف در معابر درون شهری این شهرستان خبر داد.
سرگرد ناصر امیریان امروز در حاشیه همایش "همیاران پلیس" این شهرستان اظهار داشت: نصب دوربینهای ثبت تخلف با مساعدت مسئولان کشوری و استانی پلیس راهور محقق می شود که نقاط حادثه خیز محورهای درون شهری شهرستان برای نصب سامانه های ثبت تخلف جانمایی شده اند.
وی افزود: دوربینهای ثبت تخلف پیش از این در محورهای ترانزیتی فیروزکوه و هراز نیز نصب شده بود چراکه فعالیت پلیس راهور در زمینه کاهش تلفات رانندگی و توسعه فرهنگ ترافیکی در حال گسترش است و در شهرستان دماوند نیز با کاهش 20 درصدی تلفات ناشی از سوانح رانندگی همراه بوده است.


نظر شما