پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ مهر ۱۳۹۱، ۱۶:۴۰

رحمانی عنوان کرد:

برنامه ریزی در راستای مدیریت ذخایر جنگلی امری ضروری است

برنامه ریزی در راستای مدیریت ذخایر جنگلی امری ضروری است

رشت - خبرگزاری مهر: مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان بر ضرورت برنامه ریزی در راستای مدیریت ذخایر جنگلی تاکید کرد.

رحمت الله رحمانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: جنگلها بعنوان یکی از پیچیده ترین اکوسیستمهای طبیعی اثرات بسیاری بر جوامع انسانی داشته بطوری که تخریب آنها می ‌تواند اثرات جبران ناپذیر بر زندگی انسانها داشته باشد.

وی اظهارداشت: مهمترین اثرات جنگل از جنبه زیست محیطی شامل تولید اکسیژن مورد نیاز موجودات زنده، تعدیل و تنظیم درجه حرارت کره زمین، تغذیه سفره آبهای زیر زمینی، حفاظت خاک و جلوگیری از فرسایش آن، جذب گازهای آلاینده محیط زیست و پناهگاه حیات وحش است.

مدیرکل منابع طبیعی گیلان گفت: جنگلها ارزش اقتصادی زیادی داشته بطوری که در برخی کشورها، جنگلها بعنوان مهمترین منبع درآمد زا مطرح بود و اقتصاد آنها وابسته به منابع جنگلی است.

وی افزود: اهمیت جنگلها از جنبه اقتصادی می ‌تواند در چند بخش از قبیل تولید چوب، تولید محصولات فرعی جنگلی، گیاهان دارویی، توریسم و صنعت گردشگری خلاصه شود.

 رحمانی اظهارداشت: جنگلهای ناحیه رویشی هیرکانی در شمال کشور و جنوب دریای خزر قرار گرفته است، این ناحیه از سواحل دریای خزر تا دامنه های شمالی البرز را در بر گرفته و از ارسباران در غرب تا گلیداغی در شرق پیش می ‌رود.

وی با بیان اینکه مساحت جنگلهای این ناحیه رویشی یک میلیون و 843 هزار هکتار است، گفت: این جنگلها بدلیل داشتن آب و هوای معتدل و مرطوب از استعداد و توان تولیدی بالایی برخوردار بوده بطوریکه شرایط اقلیمی‌ مناسب باعث شده تا این ناحیه رویشی برای توسعه و رویش جنگل به خوبی مهیا شود بطوریکه جنگلهای این ناحیه جزء با ارزش ترین و بهترین جنگلهای ایران محسوب می شود.

مدیرکل منابع طبیعی گیلان یادآورشد: سیمای ظاهری این جنگلها، پهن برگ خزان کننده است گونه های غالب درختی و درختچه ای این جنگلها شامل راش، ممرز، بلوط بلند مازو، توسکای ییلاقی و قشلاقی، ون، نمدار، شمشاد، لرک، لیلکی، انجیلی، آزاد، خرمندی، لور، کچف و سایر موارد است.

کد خبر 1718907

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha