پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ مهر ۱۳۹۱، ۱۷:۳۷

اولین نمایشگاه مد و لباس اسلامی در شهرستان محلات افتتاح شد

اولین نمایشگاه مد و لباس اسلامی در شهرستان محلات افتتاح شد

محلات – خبرگزاری مهر: اولین و بزرگترین نمایشگاه عرضه مد و لباس اسلامی منطقه پنج دانشگاه آزاد اسلامی، امروز یکشنبه در سالن دانشگاه آزاد واحد محلات افتتاح شد.

کارشناس فرهنگی مذهبی دانشگاه آزاد اسلامی محلات در حاشیه برگزاری این نمایشگاه در گفتگو با مهر هدف از برگزاری این نمایشگاه را توسعه فرهنگ عفاف و حجاب عنوان کرد و افزود: در این نمایشگاه 12 غرفه محصولات خود را در زمینه حجاب ارائه کرده اند.
 
مریم قاسمی گفت: غرفه عرضه انواع چادر و پارچه و دوخت آن، غرفه متعلقات حجاب، غرفه مانتوهای سنتی، زیورآلات و طب اسلامی بخشی از غرفه های تشکیل دهنده این نمایشگاه هستند.
 
وی تصریح کرد: در این نمایشگاه با همکاری انجمن خوشنویسان شهرستان غرفه خطاطی هم دائر گردیده و در کنار آن تعدادی از تابلوهای خطاطان محلاتی نیز در معرض دید عموم قرار گرفته است.
 
قاسمی در بخش دیگری از صحبت های خود خاطرنشان ساخت: از دیگر بخش های این نمایشگاه برگزاری نشست های تخصصی حجاب و عفاف با محوریت حجاب برتر در قرآن و روایات، روانشناسی رنگ ها و حجاب، حجاب و خانواده، آسیب شناسی حجاب و ازدواج آسمانی است که هر شب ساعت 19 با حضور نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برگزار خواهد شد.
 
اولین نمایشگاه عرضه مد و لباس اسلامی توسط دانشگاه آزاد اسلامی محلات و با همکاری معاونت فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر از 22 لغایت 26 مهر ماه از ساعت 9 تا 12 و 15 تا 21 پذیرای علاقه مندان است.
کد خبر 1719825

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha