پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ مهر ۱۳۹۱، ۱۸:۱۷

امام جمعه قصرشیرین:

خداوند ازدواج را برای رسیدن به کمال انسانی قرارداده است

خداوند ازدواج را برای رسیدن به کمال انسانی قرارداده است

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: امام جماعت قصر شیرین گفت: ازدواج زوجین آرامش روحی و روانی برای رسیدن به کامل انسانی است و انسان با ازدواج می تواند مسیر زندگی در دنیا و آباد کردن آخرت جاوید برای خود را فراهم سازد.

حجت الاسلام علی ملکی در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: طبق آیه 21 سوره روم پروردگار متعال ازدواج زوجین را از آیه و نشانه ها خود می داند و آن را برای رسیدن به کمال انسانی قرار داده است.

وی افزود: ازدواج با دیدگاه الهی، اگر انجام شود خداوند مودت و رحمت را  در کانون خانواده قرار می دهد، و این کلام الهی نشانه ای برای اهل تفکر است، پس با نظر به این آیه ی قرآن می توان چنین نتیجه گرفت، که اگر ازدواج بر اساس دین اسلام و کلمات نورانی اهل بیت صورت نگیرد این دو اثر مهم آرامش روحی و روانی و مودت و رحمت الهی از کانون خانواده برداشته می شود، و مشکلات جدایی زن و مرد و طلاق در جامعه اسلامی فراوان می شود.

وی تصریح کرد : ما باید بدانیم که فرزندان باید در دامان دینی خانواده  تربیت شوند و با جدایی والدین فرزندان در گناه و جرائم اجتماعی قرار می گیرند، و اینگونه هدف الهی ازدواج بر هم می خورد.

ملکی ادامه داد: ازدواجی ملاک قرار می گیرد که با الگو گرفتن از اهل بیت  حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (ص) صورت گیرد، چرا که ازدواج آن دو بزرگوار ازدواجی عرفانی و آسمانی بود و با الگو گرفتن از این ازدواج مبارک زندگی با عشق الهی صورت می گیرد.

وی اضافه کرد: چند گزینه کلیدی و مهم در ازدواج باید در نظر گرفته شود، اول بحث هم کفو بودن زوجین  است، که متاسفانه امروزه بر اساس عادات غلط کمرنگ شده و در بعضی از نقاط محو شده است. دوم قرار دادن مهریه های کلان و سر سام آور و خرج های گران  جشن عروسی که در بعضی موارد تبدیل به حرام می گردد، با آوردن آلات موسیقی حرام پوشش ها و رقص های حرام در مجلس عروسی که یک اتفاق عرفانی و معنوی را تبدیل به یک مجلس حرام می کند، و اول زندگی که باید با نور الهی آغاز گردد با گناه شروع می شود.

وی در پایان گفت: خانواده ها باید برای آغاز یک زندگی باید جوانانمان را کمک و در اول زندگی جوانان را حمایت کنند و باید خانواده ها بدانند که همه ی زندگی مادیات نیست.
 

کد خبر 1722624

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha