۲۷ مهر ۱۳۹۱، ۱۲:۳۸

استادزاده در گفتگو با مهر:

فضای سبز شهر ریگ تنها با سه کارگر اداره می‌شود

فضای سبز شهر ریگ تنها با سه کارگر اداره می‌شود

گناوه – خبرگزاری مهر: شهردار بندر ریگ گفت: در حال حاضر فضای سبز شهر ریگ تنها با سه کارگر مدیریت می‌شود.

عبدالرسول استادزاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: باید گونه‌های مختلف درختی را در عرصه فضای سبز داشته باشیم و فضای سبز شهر ما مختص به یک گونه (کنه کارپوس) نباشد و در این زمینه می توانیم با شهرداری‌های سایر مناطق استان به ویژه شهرهای ساحلی ارتباط نزدیکی برقرار سازیم و از تجربیات آنها در این زمینه برخوردار شویم.

وی در ادامه افزود: در نشستی که با مسئول فضای سبز دفتر فنی استانداری بوشهر داشتیم پیشنهاد انجمن فضای سبز شهرداری استان را مطرح کردیم که با استقبال حاضرین در نشست مواجه شد و مورد تصویب قرار گرفت و قرار شد که هر از گاهی این انجمن در یکی از شهرداری‌های استان تشکیل جلسه دهد و به بررسی وضعیت فضای سبز شهرداری‌های استان با حضور کارشناسان فضای سبز آنها بپردازد.

شهردار بندر ریگ اضافه کرد: باید دوره های آموزشی که قبلاً برای کارشناسان فضای سبز گذاشته می شد، دوباره احیا شود و تا دانش این کارشناسان همیشه به روز باشد.

وی به کمبود نیرو در این شهرداری اشاره کرد و بیان داشت: در حال حاضر فضای سبز شهر ریگ تنها با سه کارگر مدیریت می شود و نیاز داریم که با سایر شهرداری‌های همواره در تعامل باشیم.

سیاست تشویقی شهرداری ریگ برای کاشت نهال

شهردار بندر ریگ با اشاره به فراخوان عمومی شهروندان برای کاشت نهال خاطرنشان ساخت: در یک فراخوان عمومی که بین شهروندان فرمی توزیع شد که با ارائه آن به شهرداری نهالی در اختیار آنها قرار می گیرد تا نسبت به کاشت آن در جلو خانه خود اقدام کنند و سیاست تشویقی ما هم در این زمینه این است که هر شهروندی که نهالی را بکارد از پرداخت عوارض خانه معاف می شود، همچنین با توجه به آب و هوا می توانیم به کاشت درختان یکسان در شهرهای شمالی استان اقدام کنیم.

وی اضافه کرد: دوست داریم علاوه بر نخلهایی که وسط جاده بندر ریگ تا سه راهی بزرگراه بندر گناوه – برازجان کاشته ایم، اقدام به کاشت نخل در طرفین این جاده کنیم تا سیمای زیباتری را برای مسافران این مسیر فراهم آورد و می طلبد که اداره راه و شهرسازی کمک بیشتری در این زمینه به شهرداری ریگ داشته باشد.

استادزاده خاطرنشان ساخت: مهمترین اصل در زمینه فضای سبز نگهداری است و ما باید امکانات لازم را داشته باشیم که در این خصوص با محدودیت هایی مواجه هستیم.

مشکلات زیست‌محیطی نیزارها در بندر ریگ

شهردار بندر ریگ با اشاره به گسترش نیزارها در سطح شهر در پایان گفت: در بندر ریگ نیزار بیداد می کند و گسترش روزافزون آنها را شاهد هستیم؛ این نیزارها مشکلات زیست محیطی و بهداشتی فراوانی را برای شهروندان ایجاد کرده اند و می طلبد که سایر نهادها نیز به کمک شهرداری برای پیشرفت و آبادانی بیشتر بندر ریگ بشتابند.

مسئول فضای سبز شهرداری بندر ریگ نیز در خصوص وضعیت فضای سبز شهر ریگ به خبرنگار مهر گفت: مشکلات فضای سبز شهر ریگ را می توانیم به دو دسته شرایط مدیریتی و آب و هوایی تقسیم بکنیم که مشکلات مدیریتی ما متعلق به دوران گذشته شهرداری ریگ است.

علیرضا خوش رفتار اضافه کرد: از نظر شرایط آب و هوایی همه شهرهای شمالی استان دارای آب و هوایی گرم و مرطوب هستند که در این آب و هوا گونه های درختی خاصی قادر به رشد و تکامل هستند.

وی ادامه داد: مشکل دیگر ما در این شهرها، بالا بودن سطح آبهای زیرزمینی است که به هزینه کاشت و نگهداری از فضای سبز را نسبت به شهرهای دیگر به چند برابر افزایش می دهد؛ همچنین کمبود آب برای نگهداری درختان نیز از مشکلات عدیده ما در عرصه فضای سبز است.

افزایش دو برابری سرانه فضای سبز شهر ریگ

مسئول فضای سبز شهرداری بندر ریگ افزود: باید از کاشت درختان مثمری که نسبت به زه آب در شهرهای ساحلی مقاوم نیستند، به شدت پرهیز کرد و به کاشت درختانی رو بیاوریم که در مقابل زه مقاومت بیشتری از خود نشان می دهند.

وی خاطرنشان ساخت: میانگین سرانه فضای سبز بندر ریگ در گذشته 5/3 متر مربع بوده که در حال حاضر حدود هشت متر مربع است و افزایشی دو برابری را شاهدیم و این با وجود حذف چهار نیروی فضای سبز ما ممکن شده است که تا کنون نیرویی جایگزین آنها نکرده اند.

خوش رفتار در پایان بیان داشت: کاشتن مهم نیست، بلکه نگهداری مهم است و نگهداری از فضای سبز نیازمند نیروی با تجربه و تجهیزات به روز در عرصه نگهداری سبز است و این دو با هم تصویر دلپذیر و زیبایی از یک فضای سبز شهری را به شهروندان هر شهر هدیه می کنند.

کد خبر 1722953

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha