پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ مهر ۱۳۹۱، ۱۳:۱۲

وزیرگردشگری ویتنام خبرداد:

جشن چهلمین سالگردروابط ویتنام وایران/ راه اندازی پروازهانوی-تهران

جشن چهلمین سالگردروابط ویتنام وایران/ راه اندازی پروازهانوی-تهران

کوالالامپور- دفتر منطقه ای خبرگزاری مهر در جنوب شرف آسیا: وزیر فرهنگ ، ورزش و گردشگری ویتنام در دیدار با سفیر کشورمان ضمن قدردانی از همکاری های دو جانبه و بین المللی گفت ویتنام و ایران سال 2013 چهلمین سالگرد تأسیس روابط دیپلماتیک خود را جشن خواهند گرفت.

به گزارش حبرنگار مهر از هانوی ، هوانگ توان ان(( Hoang Tuan Anh گفت : به همین مناسبت وزارت فرهنگ، ورزش و گردشگری ویتنام در برگزاری فعالیت های فرهنگی، ورزشی و گردشگری از جمله هفته فرهنگی در ویتنام و ایران، نمایشگاه نقاشی و عکس و دیگر برنامه های هنری با سفارت ایران همکاری خواهد کرد.

  وی افزود:موافقتنامه همکاریهای فرهنگی میان دو کشور که در سال 1995 به امضا رسیده است مبنای قانونی مهمی برای تقویت همکاری ها در زمینه های میراث فرهنگی، فیلم، موزه وکتابخانه به شمار می رود.

وزیر گردشگری ویتنام در ادامه گفت : با وجود اینکه موافقتنامه همکاری در زمینه فرهنگی میان دو کشور در 1995 امضا شده است، ولی خط پرواز مستقیم از تهران به هانوی هنوز برقرار نشده است و این یکی از موانع بزرگ جهت تبادل گردشگر میان دو کشور می باشد.

وی اظهار امیدواری کرد سفارت کشورمان در هانوی این مسأله را با دولت ایران مطرح نماید  تا خط پرواز مستقیم بین دو کشور به زودی افتتاح گردد.

سفیر کشورمان در هانوی نیز در این دیدار ضمن اشاره به نقاط تاریخی مشترک دو کشور در مسیر استقلال و آزادیخواهی گفت : امروز این نقاط مشترک می تواند بستر مناسبی برای همکاریهای دو جانبه در زمینه فرهنگی، ورزشی و گردشگری را فراهم نماید.

حسین الوندی بهینه افزود: ایجاد تسهیلات کنسولی و تأسیس کمیته مشترک گردشگری میان دو کشور در سال جاری میلادی و یا سال آینده به جلب گردشگران دو کشور کمک خواهد کرد.

وی در زمینه ورزشی گفت : فدراسیون های ورزشی دو کشور می بایست کانال های همکاری بیشتری را ایجاد کرده و مسابقات دوستانه بیشتری برگزار نمایند.
 

کد خبر 1722970

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha