محمد جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تمام خانواده های روستایی و شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت می توانند از خدمات بیمه رایگان و پزشک خانواده استفاده کنند.
جعفری گفت: طرح خدمات بیمه رایگان به مدت هفت سال است که مراکز شهرستانی زیر 20 هزار نفر جمعیت از جمله کوهبنان، انار، ارزوئیه، رابر، رودبار جنوب، قلعه گنج، منوجان، فاریاب،عنبرآباد، رستم آباد، فهرج و ریگان را تحت پوشش قرار داده است.
وی تصریح کرد: بعید به نظر می رسد که کسانی در این روستاها باشند که تحت پوشش بیمه قرار نگرفته یا برای گرفتن دفترچه بیمه اقدام نکرده باشد.
این مسئول با اشاره به شهرهای بالای 20 هزار خانوار مانند کرمان ، زرند، رفسنجان، سیرجان، بافت، بردسیر، شهربابک، جیرفت و راور گفت: پزشک خانواده در این شهرها در مرحله اجرایی شدن قرار دارد.
جعفری اظهار داشت: این طرح با قوت خویش در این شهرها نیز شروع شده و تداوم دارد و در حال حاضر تقسیم کار بین بیمارستان علوم پزشکی و تیم های درمانی و فرمانداری ها و سایر دستگاه های مربوطه به وجود آورده ایم.
وی ادامه داد: اما آماده بودن فازهای مقدماتی از زمان بندی که ما پیش بینی کرده بوده ایم عقب تر هستند چرا که موضوع یک حرکت بین بخشی است و زمان می طلبد.
این مسئول همچنین یکی از مشکلاتی که در روند کاری وجود دارد را بحث های زیرساختی و الکترونیکی بیان کرد و افزود: یکی از دلایل این امر سرعت بسیار پایین شبکه در استان کرمان است.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان گفت: این طرح ها در شهرهای بم و بردسیر رسما کار را با ثبت نام شروع کرده اند و افراد باید زمانی را برای ثبت نام در صف بایستند تا به مرحله ی انجام کار برسند.
این مسئول یادآور شد: از شهرهای مختلف 20 تا 90 درصد اطلاعات ورودی لازم به وسیله مراجعه پرسش گرها به درب همه خانه ها و گرفتن اطلاعات انجام شده است.
وی ادامه داد: پس از آن به مرحله وارد کردن اطلاعات توسط اپراتورها به سامانه سلامت ایرانیان می رسیم که هنوز این مرحله به طور کامل انجام نشده است و پس از انجام این مرحله است که مرحله ثبت نام شروع خواهد شد.
جعفری یکی از راه های رسیدن به آمار بیمه نشدگان را ارائه آمار دقیقی از بیمه گرها توسط ارگان ها و سازمان ها و سایر مراکز عنوان کرد.
وی در ادامه گفت: راه اندازی بیمه سلامت به صورت تدریجی نیست، یعنی کاری نیست که در یک ماه بتوان آن را انجام داد چرا که برای بیمه شده هم هنوز این امر ملموس نیست.
این مسئول بیان داشت: باید در این خصوص فرهنگسازی شودد.
جعفری در ادامه گفت: پزشک خانواده را راه نجات و نسخه شفابخش عرضه خدمات درمانی در کشور دانست و آن را مشاور امینی دانست که باعث کاهش هزینه ها و بالا رفتن شاخص های سلامت در خانواده می شود.
نظر شما