به گزارش خبرنگار مهر، داود دومیری گنجی پیش از ظهر پنجشنبه در مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره و نمایشگاه نوآوری و شکوفایی دماوند در محل نمایشگاههای بین المللی مازندران در قائم شهر افزود: در حوزه های علمی و فناوری نخبگان ایران اسلامی طی سالهای اخیر برای ایران اسلامی افتخار آفریدند.
وی افزود: مخترعان بی نظیری در کشور وجود دارند که با داشتن فکر باز و اعتماد به نفس بالا می توانند ایران اسلامی را به پله های ترقی و تعالی برسانند.
رئیس بنیاد نخبگان مازندران با اشاره به اینکه حضور نخبگان در این جشنواره مازندران بسیار چشمگیر بوده است، تصریح کرد: تجاری سازی اختراعات باید در بین نخبگان بیشتر شود.
دومیری گنجی بیان داشت: مخترعان برای تحقق تجاری سازی نیازمند فعالیت گروهی بیشتر هستند.
همتیان، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری سمنان نیز با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به تولید ملی، اظهار داشت: برای تحقق این مهم باید نوآوریها و ابداعات نخبگان را تجازی سازی کنیم.
وی بیان داشت: حضور مدیران اجرایی در جشنواره های نوآوری می تواند راهگشای بسیاری از انتظارات نخبگان باشد.
ارزیابی اختراعات و شناسایی اختراعات کاربردی، حمایت از مخترعان برگزیده و استمرار بخشی فعالیت های تحقیقاتی، فراهم کردن زمینه لازم برای تجاری سازی اختراعات، توانمندسازی بیشتر مخترعان و نوآوران، برنامه ریزی برای بومی سازی اختراعات از اهداف اساسی تشکیل و راه اندازی جشنواره مخترعان و مبتکران دماوند است.
در این جشنواره مازندران با 66 طرح و فراوانی 52 درصد بیشترین سهم در ارائه طرحها و ایده ها را به خود اختصاص داده و استانهای سمنان، گیلان، گلستان و سایر استانها در رده های بعدی ارائه دهندگان ایده و طرح در این جشنواره منطقه ای هستند.
رشته های برق و الکترونیک، کامپیوتر، مکانیک، کشاورزی و صنایع غذایی، مهعندسی شیمی و مواد و حوزه سلامت از موضوعات مطروحه در طرحها و ایده ها بوده است.
نظر شما