به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سعید نصیری گفت: مراسم جشن عید غدیر با همکاری 215 هیئت مذهبی شهرستان لردگان در مناطق شهری و روستایی این شهرستان برگزار می شود.
وی با بیان اینکه 10 هیئت محوری این شهرستان در عید غدیر مراسم جشن ویژه ای را برگزار می کنند، افزود: این تعداد مراسم با همکاری روحانیون مستقر، هجرت و خود استقرار در مساجد، حسینیهها و مراکز فرهنگی لردگان برگزار می شود.
نصیری سخنرانی را مهترین برنامه این مراسم دانست و افزود: در این مراسم روحانیون درباره اهمیت و فلسفه غدیر سخنرانی می کنند.
وی، تزئین معابر و سر در مساجد و اجرای مسابقات فرهنگی را از دیگر آیینهای گرامی داشت عید سعید غدیر در لردگان برشمرد.
30 گفتمان غدیرشناسی در شهرستان اردل برگزار می شود
رئیس تبلیغات اسلامی اردل از برگزاری 30 گفتمان غدیرشناسی در مدارس این شهرستان خبر داد.
حجت الاسلام سید حسن چراغی گفت: هم زمان با دهه ولایت و به منظور تبیین واقعه غدیر، 30 گفتمان دانش آموزی در مدارس این شهر اردل و روستاهای دشتک، آلیکوه و سرخون برگزار می شود.
وی با اشاره به همکاری آموزش و پرورش شهرستان اردل در برگزاری این تعداد گفتمان دینی افزود: اساتید دعوت شده از قم در این گفتمان ها به بیان اهمیت و جایگاه واقعه غدیر در تاریخ اسلام پرداخته و به سؤالات دانش آموزان در این زمینه پاسخ می دهند.
10 هزار جلد کتاب در معرض دید علاقه مندان در لردگان قرار گرفت
سرپرست تبلیغات اسلامی لردگان از برپایی نمایشگاه کتاب در این شهرستان خبر داد.
حجت الاسلام سعید نصیری گفت: در مراسم گشایش نمایشگاه کتاب جمعی از مسئولین و مردم شهرستان لردگان حضور داشتند.
وی افزود: این نمایشگاه با همکاری تبلیغات اسلامی و کتابشهر این شهرستان و به منظور ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و دسترسی آسان علاقمندان به کتاب های موردنظر در لردگان برپا شده است.
نصیری تصریح کرد: در این نمایشگاه بیش از 10 هزار جلد قرآن کریم، نهج البلاغه، مفاتیح الجنان، صحیفه سجادیه و کتاب های دیگر با موضوعات مختلف اجتماعی، سیاسی، دینی، دفاع مقدس، ورزشی، خانواده، روانشناسی، ادبی، رمان، حقوق، تاریخی، عرفانی، داستانی، کودک، مهدویت، علمی و پژوهشی در معرض دید علاقمندان و دوستداران کتاب قرار دارد.
13برنامه محوری ویژه دهه ی ولایت در فارسان برگزار می شود
هیئت های مذهبی شهرستان فارسان، همزمان با دهه ی ولایت 13 برنامه محوری را در این شهرستان اجرا می کنند.
رئیس شورای هیئت های مذهبی شهرستان فارسان گفت: هشتمین نشست شورای هیئت های مذهبی این شهرستان به منظور برنامه ریزی و ایجاد هماهنگی برای برگزاری جشن های دهه ی ولایت برگزار شد.
صادقی با بیان ینکه در دهه ی ولایت 13 برنامه محوری در این شهرستان اجرا می شود گفت: برگزاری جشن های ویژه عید غدیر با همکاری هیئت های مذهبی و محوری در مناطق شهری و روستایی شهرستان فارسان، برپایی جشن بزرگ غدیر در امامزاده سید محمد و اعطای هدیه به نام های علی را از مصوبات هشتمین نشست شورای هیئات مذهبی شهرستان فارسان برشمرد.
وی تصریح کرد: اجرای طرح بازدید از هیئات مذهبی شهرستان در آستانه ماه محرم و برنامه ریزی برای برگزاری مراسم باشکوه عزاداری امام حسین (ع) از دیگر مصوبات نشست شورای هیئات مذهبی شهرستان فارسان بود.
برگزاری پنج گفتمان دینی دانشجویی در لردگان
پنج گفتمان دینی دانشجویی، آبان ماه امسال در شهرستان لردگان برگزار شد.
سرپرست تبلیغات اسلامی لردگان گفت: با هدف آگاه سازی جوانان از مسایل روز جامعه، پنج گفتمان دینی با حضور آیت الله نعیم آبادی نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و با همکاری دانشگاه های پیام نور و علمی کاربردی در این شهرستان برگزار شد.
حجت الاسلام سعید نصیری، بیان اهمیت و فلسفه واقعه غدیر را از موضوعات این گفتمان ها بیان کرد و افزود: بیش از 300 نفر از دانشجویان دانشگاه پیام نور و علمی کاربردی لردگان در این گفتمان ها شرکت کردند.
وی یادآور شد: در پایان این گفتمان ها، جلسه پرسش و پاسخ هم برگزار شد و دانشجویان سئوالات خود را در زمینه ولایت و امامت و همچنین واقعه ی غدیر خم مطرح کردند.
نصیری در پایان گفت: 10 گفتمان دینی دانشجویی دیگر، آذر امسال در دانشگاه ها و مراکز حوزه علمیه شهرستان لردگان برگزار می شود.


نظر شما