پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ آبان ۱۳۹۱، ۱۵:۵۷

شعبانی فرد:

تشکیل هولدینگ های صادرات کالا در استان های کشور ضروریست

تشکیل هولدینگ های صادرات کالا در استان های کشور ضروریست

اراک - خبرگزاری مهر: استاندار استان مرکزی بر ضرورت تشکیل هولدینگ های صادرات کالا در تمامی استان های کشور تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر شعبانی فرد ظهر شنبه با تاکید بر این مهم در نشست مشترک با اعضای رئیس اتاق بازرگانی ایران و اعضای هیات رئیس اتاق بازرگانی، صنعت و معدن استان مرکزی افزود: باید با تشکیل هدلدینگ های صادراتی، صادرات کالاهای ایرانی به خارج از کشور را در یک چارچوب مشخص تعریف کرد.

وی ادامه داد: عدم وجود هولدینگ های صادراتی موجب شده تا هر تولید کننده و صادر کننده از استان خود اقدام به صادرات کالا به خارج از کشور کند.

استاندار مرکزی با بیان این که نبود هولدینگ های صادراتی ضربه مهلکی بر محصولات صادراتی ایران وارد می کند افزود: اتاق بازرگانی ایران باید با چاره اندیشی پیرامون این موضوع از کالاهای صادراتی ایران دفاع کند.

شعبانی فرد تاکید کرد: ساماندهی صادرات محصولات ایرانی در گرو همکاری همه جانبه گمرک، سیستم بانکی و مسئولین بخش خصوصی و دولتی کشور است.

وی در ادامه به توانمندیهای صنعتی و کشاورزی استان مرکزی در حوزه صادرات اشاره کرد و گفت: استان مرکزی از استان های توانمند در زمینه تولید محصولات صنعتی و کشاورزی و صادرات این محصولات به خارج از کشور است.

استاندار مرکزی همچنین بر ضرورت انتقال حساب های مالی واحدهای تولیدی استان مرکزی به داخل استان تاکید کرد و گفت: انتقال این حساب ها دست مسئولین استان را برای تاین نقدینگی مورد نیاز واحدهای تولیدی باز می کند.

کد خبر 1740100

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha