به گزارش خبرنگار مهر، مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری صندق بازنشستگی کشور در اقدامی عجیب و بدون هماهنگی با مراجع ذی ربط اقدام به انحلال هیئت مدیره و برکناری مدیر عامل شرکت لوله سازی اهواز کردند.
همچنین انتصاب هیئت مدیره جدید و معرفی سرپرست شرکت لوله سازی در حالی صورت گرفت که هماهنگی های لازم در این راستا انجام نشده و افرادی کاملا غیر بومی و غیر آشنا به مدیریت منصوب شدند.
بنا به گفته علیرضا کاظمی مدیر عامل برکنار شده شرکت لوله سازی در پیگیریهای صورت گرفته مشخص شد این برکناری براساس نظر مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشور و بدون هماهنگی با مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور و وزیر کار و تعاون بوده است.
کاظمی تصریح کرد: برکناری وی و انحلال هیئت مدیره بدون اطلاع قبلی وی و حتی مسئولان استانی از جمله استاندار خوزستان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی بوده است.
برکناری مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز و انحلال هیئت مدیره منجر به اعتراض کارگران این شرکت و تحصن در شرکت و محل استانداری خوزستان شده است.
مدیرعامل برکنار شده شرکت لوله سازی اهواز از آبان ماه سال 89 درحالی مدیریت این شرکت را به دست گرفت که شرکت با بحرانهای مالی مواجه بوده و تمام کارخانه های آن به حالت تعطیل در آمده بودند و از سویی یک هزار و 350 نفر نیرو از شرکت اخراج شده بود.
شرکت لوله سازی اهواز که زمانی به علت بحرانهای مالی در آستانه ورشکستگی قرار گرفته بود با اتکا بر توان نیروهای بومی در سلسله نوآوری هایی، مبلغ 165 میلیارد ریال صرفه جویی برای شرکت و کل کشور داشته است.
در حال حاضر سازمان بازنشستگی کشور با در اختیار داشتن 51 درصد سهام، صندوق سرمایهگذاری تامین اجتماعی 30 درصد و همچنین صندوق سرمایهگذاری نفت با داشتن 19 درصد از سهامداران این شرکت هستند.


نظر شما