۲۴ آبان ۱۳۹۱، ۱۰:۱۶

قائم مقام وزیر صنعت:

تصمیم گیریهای عادی مسائل کشور را حل نمی کند/به فعالیتهای متفکرانه نیاز داریم

تصمیم گیریهای عادی مسائل کشور را حل نمی کند/به فعالیتهای متفکرانه نیاز داریم

اراک - خبرگزاری مهر: قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در حال حاضر با تصمیم گیریهای عادی و جاری نمی توان مسائل کشور در حوزه صنعت را حل کرد و به فعالیتهای متفکرانه سریع در کشور نیاز داریم.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود موحدی ظهر روز یکشنبه در جلسه کارگروه تسهیل استانداری مرکزی افزود: با تصمیم گیریهای عادی و جاری نمی توان مسائل کشور را حل کرد چراکه ایران در مسابقه ای به نام پیشرفت مبتنی بر عدالت شرکت دارد و در این رقابت با روال معمول اداری نمی توان شرکت کرد.

وی با تاکید بر فعالیت مبتنی بر تفکر و برنامه ریزی اظهارداشت: با توجه به منابع بالقوه و امکاناتی که از آن برخورداریم می توان از بسیاری از موانع عبور کنیم.

موحدی با اشاره به اجماع نظرات بین مسئولین کشوری ومدیران صنایع تصریح کرد: باید بین دیدگاههای مختلف برای حل مشکلات موجود یک وفاق ایجاد شود و به یک همصدایی برسیم.

وی ادامه داد: می توان تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد چراکه این مسائل قابل مدیریت هستند و وحدت و انسجام در کشور سازوکار حل این موضوعات است.

110 واحد قطعه سازی در استان تعطیل شده است

استاندار مرکزی نیز ضمن درخواست ایجاد اتاق تبادل ارزی در استانها گفت: نبود این اتاقها برخی از فرصتها را برای صنعتگران و تولیدکنندگان می سوزاند.

علی اکبر شعبانی فرد با بیان اینکه در حال حاضر110 واحد قطعه سازی در استان تعطیل شده است، اظهارداشت: از دو هزار 850 واحد تولیدی برخی از آنها به صورت صد در صد و برخی با 40 درصد ظرفیت کار می کنند.

وی تحریمها را در این مسیر بی اثر ندانست و گفت: مواد اولیه ساخت قطعات خودور سازی از خارج وارد می شدند.

گفتنی است در این جلسه مشکلات 7 واحد تولیدی استان ( پروفیل ساوه،باطری نور،دکمه دلیجان، شرکت گچ حقیقت و...)  اعم از مشکلات نقدینگی، ارزش افزوده، تجمیع عوارض و جرایم بانکی بررسی شد.

کد خبر 1743424

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha