۲۸ آبان ۱۳۹۱، ۹:۵۶

گزارش مهر از هتل استقلال؛

رایزنی های فشرده وزیر آشتی ملی سوریه در حاشیه اجلاس تهران

رایزنی های فشرده وزیر آشتی ملی سوریه در حاشیه اجلاس تهران

وزیر آشتی ملی سوریه که برای شرکت در نشست گفتگوی ملی به تهران سفر کرده است در حاشیه برگزاری اجلاس، مذاکراتی با رهبران جریانات معارض دولت سوریه داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، اجلاس گفتگوی ملی سوریه قرار بود از ساعت 9:30 صبح امروز یکشنبه در محل هتل استقلال تهران آغاز به کار کند که با توجه به رایزنی های حاشیه اجلاس افتتاحیه با تاخیر برگزار خواهد شد.

در حاشیه این اجلاس رهبران و شخصیت های سیاسی از احزاب مخالف دولت سوریه رایزنی های فشرده ای با علی حیدر وزیر آشتی ملی سوریه داشته اند.

همچنین وزیر آشتی ملی سوریه گفتگوهایی را نیز با شخصیت های غیر سوری شرکت کننده در اجلاس تهران که از کشورهای مختلف هستند، انجام داده است.

علاوه بر این، گفتگوهای گعده ای و چندجانبه میان طیف های مختلف سیاسی سوری نیز در حاشیه اجلاس تهران جریان دارد.

کد خبر 1746387

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha