به گزارش خبرنگار مهر، ذوالفقار ربانیان صبح دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران درمحل اداره کل منابع طبیعی استان سمنان با اشاره با اخذ سند مالکیت 11 هزار و 743 هکتار از اراضی منابع ملی در شهرستانهای سمنان و مهدیشهر، افزود: این اسناد مالکیت در ادامه اخذ سند مالکیت اراضی ملی به نام دولت جمهوری اسلامی به نمایندگی سازمان جنگلها و مراتع و آبخیزداری کشور، شامل20پلاک و 33جلد به مساحت اراضی ملی افزوده شد.
وی با اشاره به اینکه تا کنون حدود 99 درصداسناد مالکیت اراضی منابع ملی و دولتی در استان سمنان به نام دولت جمهوری اسلامی به همت کارکنان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان و شهرستانهای تابعه و اخذ شده است اظهار داشت: همچنین اقدامات اجرایی برای اخذ سند مالکیت عرصه های باقی مانده در دست پیگیری است.
ربانیان اضافه کرد: اجرای کامل مقررات قانونی مواد 2، 13 و 39 که درنهایت منجر به اخذ سند مالکیت اراضی به نام دولت می شود، نقش مهمی در حفظ و حراست مطلوب از عرصه های منابع ملی که سند دار شده، ایجاد کرده است.
رئیس اداره واگذاری وممیزی اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اعلام کرد: این امر شرایط را برای واگذاری اراضی در قالب طرح های کشاورزی و غیر کشاورزی را فراهم می سازد.
ربانیان افزود: به منظور مالکیت دولت جمهوری اسلامی ایران بر اراضی ملی در راستای اهداف و سیاستهای سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور این کار انجام شده است.
وی گفت: اخذ سند مالکیت اراضی ملی به نام دولت و به نمایندگی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور، نقش مهمی در حراست مطلوب از عرصه های منابع ملی دارد و زمینه ساز واگذاری این اراضی برای اجرای طرح های کشاورزی و صنعتی در قالب طرح های ماده ۳۱ و ۳۲ است.
رئیس اداره واگذاری و ممیزی اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با اشاره به اینکه همواره به مسئولان و متولیان حفاظت از عرصه های ملی و منابع طبیعی برای مستند سازی این اراضی و پیگیری صدور سند مالکیت تأکید شده است، افزود: بنای ما بر یادآوری، همواره اهمیت این موضوع است و بر آن اصرار می شود.


نظر شما