به گزارش خبرنگار مهر، سردار یونس امیری بعداز ظهر سه شنبه در حاشیه همایش بسیجیان عاشورایی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تا فرهنگ ایثار و شهادت در بین مردم کشور ساری و جاری است، هیچ کشوری جرات حمله به ایران اسلامی را ندارد.
وی همچنین حمله رژیم صهیونیستی به غزه را محکوم کرد و گفت: به راحتی می توان ترس را در صحبت های فرماندهان رژیم صهیونیستی از پرتاپ تعدادی موشک کاتیوشا مشاهده کرد.
امیری افرود: اکنون لرزه بر اندام سردمداران رژیم صهیونیستی افتاده است و میلیونها آواره اسرائیلی گواهی بر این مسئله است.
فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد همچنین با اشاره به برگزاری رزمایش غدیر در گچساران با حضور 10 هزار نفر از بسیجیان این استان، آن را نمونه ای از انسجام و حضور همیشه در صحنه بسیجیان استان عنوان کرد.
وی بیان داشت: بازتاب رزمایش 10 هزار نفری غدیر استان کهگیلویه وبویراحمد آنقدر وسیع بوده است که حتی رسانه های بیگانه نیز به عظمت آن اذعان داشته اند.
امیری حضور همیشه در صحنه و ولایت مداری بسیجیان استان کهگیلویه وبویراحمد را بی نظیر عنوان کرد و افزود: مسئولان وفرماندهان بسیج بایستی قدردان تلاشهای بسیجیان باشند.
وی از همه مسئولان ارگانها و نهادها، بسیجیان و کلیه کسانی که در برگزاری باشکوه این رزمایش نقش داشتند، تقدیر و تشکر کرد.
نظر شما