پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ آذر ۱۳۹۱، ۱۷:۳۵

حسینی نیا:

تعامل مدیران موجب هم افزایی و خدمت بیشتر به مردم می شود

تعامل مدیران موجب هم افزایی و خدمت بیشتر به مردم می شود

کرمانشاه – خبرگزاری مهر: معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی کشور گفت: تعامل مدیران تابعه این وزارتخانه در شورای هماهنگی می تواند به هم افزایی فکری و ارایه خدمات بیشتر به مردم منجر شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامحسین حسینی نیا که در هشتمین نشست شورای هماهنگی مدیران دستگاه های اجرایی این وزارتحانه که ظهر پنجشنبه در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه برگزار شد، گفت: از زمان تاسیس این وزارتخانه، هم افزایی و همفکری مناسبی میان مدیران و شورای معاونین برقرار بوده است.

وی ادامه داد: این رویه موجب شده است تا هم افزایی فکری و ارتقای توان ارایه خدمت بیشتر به مردم وجود داشته باشد که در این بین، استان کرمانشاه عملکرد بسیار خوبی داشته است.

وی با گفتن اینکه برنامه اصلی ما، رفع تمرکز زدایی از پایتخت است، گفت: در این بین سعی می کنیم که با کمک استان ها، برنامه ریزی های لازم را برای خدمت رسانی بیشتر به مردم انجام دهیم.

حسینی نیا در ادامه به توانمندسازی بانک توسعه تعاون اشاره کرد و گفت: افزایش سرمایه و توسعه زیرساخت های مورد نیاز این بانک با بهره گیری از ظرفیت های الکترونیکی در دستور کار وزارتخانه قرار دارد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین به طرح پزشک خانواده اشاره کرد و افزود: برای اینکه این طرح و نظام ارجاع با چالش مواجه نشود، باید عملیاتی شدن این طرح که زمینه ساز توسعه است را مرحله به مرحله و با دقت اجرایی کنیم.
 

کد خبر 1750423

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha