پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ آذر ۱۳۹۱، ۱۲:۵۶

مسئول عقیدتی سپاه:

قیام عاشورایی امام حسین (ع) مبداء قیام شهدای انقلاب در برابر ظلم بود

قیام عاشورایی امام حسین (ع) مبداء قیام شهدای انقلاب در برابر ظلم بود

اراک - خبرگزاری مهر: مسئول عقیدتی سیاسی سپاه ناحیه اراک گفت: قیام عاشورایی امام حسین (ع) در صحرای کربلا مبداء قیام شهدای انقلاب در برابر ظلم و نیل به شهادت بود.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار امین الله رضایی صبح روز سه شنبه در همایش بسیجیان شرکت نورد آلومینیوم اراک افزود: امام حسین (ع) و یاران با وفایشان الگوی بی بدیل شهادت طلبی، ایثار و فداکاری، دفاع از کیان اسلام و دینداری است.

وی با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی طی هشت سال دفاع مقدس، گفت: شهدای جنگ تحمیلی با الگو گیری از قیام ابا عبدالله الحسین (ع) و مقابله با ظلم و جور آن دوران، در برابر دشمنان غاصب ایستادگی کرده و انقلاب اسلامی با شهادت هزاران نفر از جوانان و نوجوانان این مرز و بوم به پیروی از قاسم بن الحسن (ع)، حضرت علی اکبر (ع) و ابوالفضل العباس (ع) به پیروزی رسید.

مسئول عقیدتی سیاسی سپاه ناحیه اراک با بیان اینکه امام حسین (ع) با هدف احیاء فرایض امر به معروف و نهی از منکر، اقامه نماز و استواری دین جدش رسول خدا(ص) قیام کرد، گفت: امروز بعد از گذشت سال ها همچنان شاهد استواری و پار برجایی نهضت حسینی در جهان هستیم.

رضایی با اشاره به اینکه بسیج چشمه ای جوشان و برگرفته از اقیانوس بی پایان قرآن است، اضافه کرد: بسیج به دلیل سرچشمه گرفتن از نور قرآن و ائمه اطهار (ع) همواره پیروز میدان های نبرد بوده و هست.

وی در بخش دیگری از سخنانش به توطئه های دشمنان در انحراف اقشار جامعه اسلامی به ویژه جوانان این مرز و بوم اشاره کرد و افزود: بسیجیان با پیروی از ولی فقیه توطئه های دشمنان در جنگ نرم علیه انقلاب اسلامی را خنثی کرده و شیطان بزرگ در فتنه افکنی و طرح ادعاهای واهی راه به جایی نخواهد برد.

مسئول عقیدتی سیاسی سپاه ناحیه اراک در پایان تصریح کرد: اتحاد و همبستگی مردم و مسئولان، تبعیت از مقام عظمی ولایت، صبر و استقامت ملت در برابر تهدید ها و تحریم ها سبب حفظ و تقویت اقتدار ایران اسلامی در جهان و شکست دشمنان شده است.

لازم به ذکر است، در این همایش ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهیدان از بسیجیان این شرکت تجلیل شد.

کد خبر 1752546

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha