پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ آذر ۱۳۹۱، ۱۷:۳۰

اقبال خبر داد:

خوزستان سومین استان دارای بیشترین اسناد جعلی در املاک

خوزستان سومین استان دارای بیشترین اسناد جعلی در املاک

اهواز- خبرگزاری مهر: مدیرکل ثبت اسناد و املاک خوزستان با بیان اینکه 80 درصد املاک مردم در خوزستان دارای سند مکانیزه تک ‌برگ نیست، گفت: استان خوزستان سومین استانی است که بیشترین اسناد جعلی در املاک آن وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی اقبال ظهر چهارشنبه در نشست خبری خود اظهار کرد: قانون تعیین تکلیف اراضی فاقد سند مالکیت از ابتدای آبان‌ ماه در استان اجرا شد و تاکنون در راستای اجرای قانون 3 هزار و 889 متقاضی برای تعیین تکلیف اسناد عادی خود مراجعه کرده‌اند.

وی با بیان اینکه بیشتر متقاضیان از شهرستان ‌های دزفول و ایذه بوده‌اند، افزود: از اهواز تنها 168 نفر و از دزفول یک هزار و 124 نفر مراجعه کردند که علت مراجعه کم شهروندان اهوازی اطلاع نداشتن از این قانون است.

اقبال تصریح کرد: بیشتر اسناد در استان خوزستان از نوع سند عادی یا وکالت‌ نامه رسمی است که وکالت نامه رسمی نیز دلیلی بر مالکیت رسمی به شمار نمی ‌آید.

وی با بیان اینکه باید  تمام املاک در تصرف مردم دارای سند رسمی شوند، افزود: صاحبان اسناد باید با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی، املاک خود را به موجب سند رسمی قطعی خریداری کنند و بدانند اسنادی که در بنگاه ‌های معاملاتی نوشته می شود، اسناد رسمی نیستند.
 
مدیرکل ثبت اسناد و املاک خوزستان اظهار کرد: سند عادی توسط هر شخصی قابل نوشتن است و افرادی که اسناد را ثبت می ‌کنند از لحاظ صلاحیتی  مورد تایید نیستند و به دلیل اینکه سند در جایی رسمی به ثبت نمی ‌رسد، این اسناد به راحتیی قابل جعل شدن هستند.
 
وی با بیان اینکه 80 درصد املاک مردم در خوزستان دارای سند مکانیزه تک ‌برگ نیست، گفت: استان خوزستان سومین استانی است که بیشترین اسناد جعلی در املاک آن وجود دارد.
 
اقبال با بیان اینکه  اسناد عادی و قولنامه ای یا وکالت‌نامه‌ ها به معضل امنیت حقوقی در جامعه تبدیل شده اند، افزود: تبدیل این وکالت‌نامه ‌ها به سند رسمی، ایجاد امنیت  و نظم حقوقی در جامعه را به دنبال دارد.
کد خبر 1759161

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha