به گزارش خبرنگار مهر، یک دستگاه تریلر که از رفسنجان به سمت طبس در حال حرکت بود، به دلیل آبگرفتگی جاده به دنبال بارشهای جوی، بی احتیاطی و عدم توانایی در کنترل خودرو واژگون شد و راننده خود را به کام مرگ فرستاد.
با بروز این حادثه، جاده نیز به دلیل نفوذ بنزین از تانکر به بیرون، نا امن و آبستن حادثه شد که به منظور جلوگیری از حادثه ای دیگر، این جاده توسط پلیس راه مسدود شد.
گرچه نیروهای امدادی، پلیس و کارکنان شرکت نفت برای انتقال بنزین به تانکر جایگزین تمام تلاش خود را به کار گرفتند اما این کار بیش از 10 ساعت به طول انجامید و سایر رانندگان این جاده را معترض کرد.
اغلب خودروهای متوقف شده در پشت این حادثه، خودروهای حمل بار بودند و رانندگان آنها از نا امنی جاده، خرابی آسفالت و کندی کار نیروهای اعزام شده به محل گلایه داشتند.
هم اکنون با گذشت 20 ساعت از حادثه، جاده باز شده و تردد در آن با علائم هشدار دهنده برای احتیاط بیشتر رانندگان از سر گرفته شد.


نظر شما