پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۰ آذر ۱۳۹۱، ۱۶:۲۶

با حضور دانش آموزان /

همایش بزرگ زائران کربلای ایران در خراسان شمالی برگزار شد

همایش بزرگ زائران کربلای ایران در خراسان شمالی برگزار شد

بجنورد - خبرگزاری مهر: همایش بزرگ زائران کربلای ایران با حضور بیش از 900 دانش آموز دختر دوم دبیرستان و خانواده های آنان در خراسان شمالی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا دلبریان از رزمندگان و راویان هشت سال دفاع مقدس ،ظهر پنجشنبه در این همایش  که در محل سالن فجر سپاه ناحیه بجنورد برگزار شد، گفت: شهدا بهترین الگو برای زندگی ما، در بعد مادی و معنوی هستند.

وی با بیان اینکه جوانان ایران اسلامی باید با تأسی به شهدا در زندگی خود هدف والایی داشته باشند، افزود: برای رسیدن به این مهم باید راه و سیره شهدا را به خوبی بشناسیم و از آن ها پیروی کنیم.

دلبریان اظهارداشت: اردوهای راهیان نور تأثیرگذارترین برنامه فرهنگی و معنوی برای آشنایی جوانان با شهدا، ایثار و افتخارآفرینی آنها است.

وی با تأکید بر اینکه باید تلاش کنیم تا این روحیه معنوی ایجاد شده در دانش آموزان ماندگار شود افزود: اختصاص ساعاتی به بیان خاطرات دانش آموزان در جمع خانواده و برگزاری همایش هایی از این قبیل می تواند تا اندازه ای موثر باشد.

سرهنگ محمد شجاع، فرمانده سپاه ناحیه بجنورد نیز در ادامه هدف از برگزاری این همایش را ترویج و تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت در بین دانش آموزان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه در سال جاری 4 کاروان از دانش آموزان دختر بجنورد به راهیان نور اعزام شده اند، افزود: پیش بینی شده در مرحله دوم اعزام بیش از 2000 هزار دانش آموز پسر  از بهمن ماه امسال به این مناطق اعزام شوند.

کد خبر 1771323

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha