به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی محمد لروند در خطبه های نماز جمعه پلدختر با بیان اینکه رزمایش ولایت 91 اوج اقتدار ایران اسلامی است، گفت: این رزمایش به دنیا اعلام کرد ایران اسلامی به کمک کشورهای منطقه توان برقراری امنیت کامل خلیج فارس و دریای عمان را دارد.
وی با بیان این که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران آماده دفاع از مرزهای ایران اسلامی هستند، تصریح کرد: برگزاری موفق و مقتدرانه رزمایش ولایت نشان از اقتدار و توان بالای بازدارندگی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران دارد.
خطیب نماز جمعه پلدختر همچنین به سالروز شهادت شهید مصطفی احمدی روشن از شهدای هستهای اشاره کرد و اظهار داشت: ترور دانشمندان ایران اسلامی نشانه عجز دشمنان است.
حجت الاسلام لروند افزود: استکبار جهانی زمانی که در مقابل پیشرفت نظام مقدس جمهوری اسلامی خود را ناتوان دید و نتوانست با تحریمها به جایی برسد، دست به ترور دانشمندان کشورمان زد تا به خیال خام خود بتواند با این حرکت مانع پیشرفتهای هسته ای کشور شود.
وی تصریح کرد: اینگونه اعمال ننگین به ضرر خود آنها بوده و این شهادتها عزم ایران را بیشتر کرده است به طوریکه به فضل خدا راه احمدیروشنها تداوم خواهد داشت زیرا جوانان دیگر این مرز و بوم پرچم راه شهدای هستهای را در دست گرفتند.
نظر شما