به گزارش خبرگزاری مهر، سید علی زمزم اظهارکرد: دبیرخانه سی و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر پس از بررسی آثار این بخش تعداد 13 نمایش را جهت حضور در بخش مسابقه تئاتر خیابانی و هفت نمایش را برای حضور در بخش جنبی جشنواره معرفی کرد.
وی گفت: از جمع 303 اثر که به دبیرخانه سی و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر ، راه یافتند 9 اثر نمایشی از شهرستان ها و چهار اثر از تهران به جشنواره راه یافتند که نمایش مترسک نماینده استان خراسان جنوبی در بخش مسابقه تئاتر خیابانی این جشنواره حضور خواهد داشت.
وی تصریح کرد: نمایش مترسک به نویسندگی و کارگردانی حسین عباس زاده است که با نگاهی به آیین های سنتی و بومی منطقه بویژه بیرجند طراحی ،و به شکل خیابانی در سی یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجراجرا می شود.
زمزم یادآور شد: این نمابش در خردادماه سالجاری به شکل عروسکی اجرا و در نخستین جشنواره عروسکی استان موفق به دریافت جایزه اول کارگردانی، طراحی صحنه، موسیقی و دوم نویسندگی شد.
به گفته وی این نمایش فاقد کلام بوده و حرکات نمایشی و موسیقی مقامی نمایش را تا پایان همراهی می کند.


نظر شما