پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ بهمن ۱۳۹۱، ۱۱:۰۴

دستباز انتقاد کرد:

استفاده فصلی از سرمایه گذاری 20 هزار میلیارد ریالی در سرعین

استفاده فصلی از سرمایه گذاری 20 هزار میلیارد ریالی در سرعین

اردبیل – خبرگزاری مهر: معاون امنیتی سیاسی استانداری اردبیل با اشاره به سرمایه گذاری 20 هزار میلیارد ریالی در توسعه زیر ساختهای سرعین گفت: به دلیل عدم برنامه ریزی مطلوب از این سرمایه گذاری فقط استفاده فصلی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس دستباز صبح دوشنبه در جلسه بررسی برنامه های جشنواره زمستانی سرعین تصریح کرد: با توجه به این میزان سرمایه گذاری ضروری است ظرفیت گردشگری زمستانی سرعین احیا شود.

به اعتقاد وی برنامه ریزی برای احیا گردشگری در طول سال و رونق آن در این منطقه می تواند اقتصاد توریسم در اردبیل را متحول کرده و با ایجاد اشتغال پایدار درآمدهای قابل توجهی را به این منطقه گسیل کند.

دستباز با بیان اینکه برگزاری برنامه های گردشگری زمستانی می تواند به عنوان یک راهکار ارزنده مورد استفاده قرار گیرد، اضافه کرد: باید زمینه ای فراهم شود تا گردشگر اشتیاق سفر به این منطقه را در فصول سرد سال داشته باشد.

معاون امنیتی سیاسی استانداری اردبیل با انتقاد از کوتاهی رسانه ها در معرفی قابلیتهای گردشگری زمستانی تصریح کرد: اکثر اخبار و گزارشات فصول سرد مربوط به مسدود بودن مسیرهای تردد و بارشهای فراوان است که موجب شده مسافرت به اردبیل محدود به فصول گرم سال شود.

وی ادامه داد: جشنواره زمستانی فرصت مناسبی است تا قابلیتها و امکانات گردشگری زمستانی قطب گردشگری کشور معرفی و نظر سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در این منطقه معطوف شود.

دستباز از فرماندار سرعین خواستار مدیریت فضای شهری، زیباسازی شهری و کنترل جارچی ها در ایام 45 روزه جشنواره زمستانی شد و تاکید کرد: استقبال مناسب از گردشگران اولین عنصر زمینه ساز رونق مسافرت به این منطقه است.

قرار است جشنواره زمستانی سرعین از ششم بهمن ماه تا 15 اسفند ماه سال جاری در منطقه آیران دره سی شهرستان سرعین برگزار شود.

کد خبر 1796306

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha