پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ بهمن ۱۳۹۱، ۱۸:۰۴

عبدی خبر داد:

پیگیری لازم برای رفع مشکل شوری آب سپیددشت انجام شده است

پیگیری لازم برای رفع مشکل شوری آب سپیددشت انجام شده است

خرم آباد - خبرگزاری مهر: نماینده مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: پیگیری لازم برای رفع مشکل شوری آب سپیددشت انجام شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ایرج عبدی ظهر پنج شنبه در مراسم افتتاح چهار پروژه عمرانی در حوزه بهداشت و درمان سپیددشت به مشکلات این شهر اشاره کرد و اظهار داشت: سپیددشت تنها شهری در لرستان است که همچنان از نعمت گاز برخوردار نیست.

وی همچنین به شوری آب شهر سپیددشت اشاره کرد و بیان داشت: برای رفع مشکل آب آشامیدنی این شهر طرح لازم آماده و اعتبار آن نیز مصوب شده است.

عبدی همچنین از اخذ مجوز ایجاد یک مجتمع پرورش ماهی در سپیددشت خبر داد و بیان داشت: ظرفیت این مجتمع بالغ بر هشت هزار تن است که پنج میلیارد تومان برای احداث آن اختصاص یافته است.

نماینده مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اعتبار مورد نیاز برای ساخت این مجتمع در بودجه سال آینده در نظر گرفته شده است.

علیرضا شاهرخی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان نیز در حاشیه افتتاح این طرح ها به خبرنگار مهر گفت: این پروژه ها شامل افتتاح ساختمان امور دارویی، بهداشت حرفه ای، محل اسکان پزشکان اورژانس بیمارستان حضرت امام (ره) و سالن جلسات شبکه بهداشت شهرستان سپیددشت بوده است.

وی میزان اعتبار هزینه شده برای بهره برداری از این پروژه ها را 400 میلیون ریال عنوان کرد.

کد خبر 1805149

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha