به گزارش خبرنگار مهر، محسن زرین ماه ظهر پنج شنبه در مراسم افتتاح پروژه های روستایی استان کرمانشاه که در محل زورخانه شهدای سراب روستای سراب سرفیروز آباد ماهیدشت برگزار شد ضمن تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران و ابراز خرسندی از افتتاح پروژه های روستایی گفت: خوشحالیم که این اتفاق همزمان با سالروز پیروزی انقلاب صورت گرفت و مردم زحمتکش روستا دارای امکاناتی چون، آب، راه و غیره شدند.
وی افزود: در طی دولت نهم و دهم کارهای زیادی انجام شد و این کارها در فضایی صورت گرفت که برخی قصورها، کوتاهی ها، سهل انگاری نیز وجود داشت و حتی کارشکنی هایی نیز در این زمینه صورت می گرفت اما هیچ یک از این عوامل مانع توسعه و آبادانی نشد.
زرین ماه با اشاره به اینکه پروژه های افتتاحی که هم اکنون افتتاح شد تنها نمادی از پروژه های استان کرمانشاه بوده گفت: اینها تنها به صورت نمادین افتتاح شده و روند عمران و آبادانی در کرمانشاه ادامه دارد.
وی افزود: از 695پروژه افتتاح شده با اعتبارات دولتی در استان کرمانشاه 94 پروژه مربوط به شهرستان کرمانشاه است.
فرماندار کرمانشاه گفت: تمام کارها یی که انجام می شود زیربنای توسعه بعدی است و امید است شاهد افتتاح پروژه های دیگری در کشور و استان کرمانشاه باشیم.
وی در پایان مردم زحمتکش روستاها را لایق بهترین خدمات دانست و ابراز امیدواری کرد که توسعه و آبادانی به روستاها کشیده شود و مردم روستا با بهره گیری از امکانات موجود موجب رونق اقتصادی کشور شوند.
نظر شما