۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۱۱:۳۸

به دنبال واگذاري بيمارستان به دولت:

پرونده بدهي‌هاي بيمارستان شهيد بهشتي قم به زودي بسته مي‌شود

رييس دادسراي عمومي و انقلاب قم گفت: با واگذاري بيمارستان شهيد بهشتي به دولت، پرونده بدهي‌هاي اين مركز درماني به زودي بسته مي‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت‌الاسلام محمد صادق محمدي نيا با اعلام اين مطلب گفت: پس از ايجاد مشكل در چرخه بهداشتي بيمارستان شهيد بهشتي، صدها تن از كاركنان و كارگران اين بيمارستان با اعلام شكايتي مراتب را از طريق اداره كار و دادگستري پيگيري نمودند.

وي افزود: با توجه به اين كه طبق مصوبه مجمع تشخيص مصلحت نظام، بيمارستان به قيمت 4 ميليارد تومان به دولت واگذار شده، تا كنون مبلغ دو ميليارد تومان اعتبار به حساب دانشكده بهداشت واريز و از آنجا به حساب مسدودي در نزد دادگستري منتقل گرديده است.

رييس دادگستري شهرستان قم با اشاره به پرداخت بدهي‌هاي كاركنان و كارگران بيمارستان در روزهاي گذشته تصريح كرد: طي سه مرحله مبلغ يك ميليارد و ششصد ميليون تومان بابت حقوق و حق سنوات كاركنان و كارگران پرداخت گرديده كه در مرحله اول مبلغ يك ميليارد تومان، در مرحله دوم 200 ميليون تومان و در مرحله سوم 400 ميليون تومان به اين حساب واريز و پس از طي مراحل قانوني به طلبكاران پرداخت گرديد.

وي به توقيف بيمارستان در دو سال گذشته اشاره و اظهار داشت: با توجه به اينكه حساب‌هاي مؤسسه فاطميه و بيمارستان طي هماهنگي با بانك مركزي شناسايي و سرمايه‌اي كه بابت بدهكاري كارگران در اختيار قرار گيرد، در آن حساب‌ها وجود نداشت، بنا براين بود كه با فروش بيمارستان، بدهي‌ها پرداخت گردد كه معلوم شد وسايل و تجهيزات پزشكي بيمارستان نيز خارج شده و اثري هم از آن‌ها به دست نيامد.

محمدي نيا ادامه داد : اما پس از بررسي معلوم شد اين مقدار سرمايه توقيف شده نمي‌تواند جوابگوي مطالبات بالاي كاركنان و كارگران باشد.

وي با اشاره به اينكه استان قم نياز مبرم به توسعه شبكه درماني دارد، افزود: در پايان فروردين‌ امسال طي نامه‌اي به دانشكده علوم پزشكي استان اعلام گرديد كه بيمارستان شهيد بهشتي را در اختيار بگيرند و اقدامات مورد نياز در راستاي تجهيز و راه اندازي بيمارستان را انجام دهند.

وي در پايان تصريح كرد: تا كنون دو سوم بدهكاري بيمارستان به طلبكاران پرداخت گرديده است و مابقي نيز در آينده نزديك پرداخت خواهد شد.

 

کد خبر 185311

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha