پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ خرداد ۱۳۸۴، ۱۶:۲۱

باتاكيد بر برنامه دولت جديد در فراگير نمودن مشاركت عمومي

وزير امور خارجه عراق : شركت نكردن همه مردم در روند سياسي فاجعه آور خواهد بود

وزير امور خارجه عراق هشدار داد شركت نكردن همه گروه هاي ملت عراق در روند سياسي و تدوين قانون اساسي فاجعه آور خواهد بود.

به گزارش خبرگزاري مهربه نقل ازراديو آمريكايي" سوا"، هوشيارزيباري گفت : شركت نكردن همه قشرها و گروه هاي عراقي در تدوين قانون اساسي دايمي كشور و روند سياسي منجر به كشيده شدن كشور به سمت جهنم خواهد شد.

وي افزود: تمام مسئولان دولت عراق و جامعه بين الملل از مشاركت همه گروه ها و احزاب عراقي در اين روند حمايت مي كنند.

به گفته وي، اصلي كه دولت عراق در پيش گرفته است مشاركت همه عراقي ها در روند سياسي است كه پايه مهم تدوين قانون اساسي نيز مي باشد.

شايان ذكراست عربهاي سني كه در انتخابات سراسري اخير شركت گسترده اي نداشتند، اخيرا ائتلاف واحدي را تشكيل داده اند تا در روند سياسي و تدوين قانون اساسي مشاركت فعالي داشته باشند.

در حال حاضر برخي محافل سني درحال بازنگري موضع خود هستند و شمار زيادي از عرب هاي سني احساس مي كنند كه بايد در انتخابات شركت كنند و گرايش كلي آنها نسبت به پيش از انتخابات اخير، فرق كرده است.

اخيرا كميته( كميسيون) تدوين قانون اساسي عراق كه در دهم ماه مه (20 ارديبهشت ) با 55 عضو تشكيل شد ، شامل 28 نماينده ازائتلاف عراق يكپارچه و 15 نماينده از ائتلاف كردستان  ، 8 نماينده از ليست العراقيه و 4 نماينده از ديگر گروه ها مي باشد.

كميته تدوين قانون اساسي مجمع ملي عراق موظف است تا 15 ماه آگوست (24 مرداد) پيش نويس قانون اساسي را تدوين نمايد و تا قبل از 15 اكتبر ( 23 مهر)  نيز يك همه پرسي را براي كسب موافقت ملت عراق با آن برگزار نمايد.

اين همه پرسي بايد اكثريت آراي ملت عراق را كسب نمايد،مشروط برآنكه دو سوم جمعيت سه استان مجاور از مجموع 18 استان آن را رد نكنند.

در صورتي كه قانون اساسي دائمي به تاييد مردم عراق برسد ، انتخابات سراسري بايد حداكثر 15 دسامبر(24 آذر84 ) به منظور تشكيل دولت جديد تا 31 همان ماه ( 10 دي 84) برگزار شود

کد خبر 186899

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha