به گزارش خبرگزاري "مهر"، متن كامل پيام دكتر لاريجاني به جوانان ايران زمين به شرح ذيل مي باشد:
بسمعه تعالي
اي جوانان
جوانمردمان كشوردوست
عاشقانه مي خواستم كه از نزديك شهر به شهر ايرانشهر را در جستجوي شما در نوردم، شما را ببينم، با شما بنشينم، بگويم و بشنوم كه توانايي در گفتن و شنيدن سرمايه بزرگ دولتمرد است. اينك كه زمان و زمانه معاونت نكردند، برادران جوان شما را به سويتان گسيل كردم تا گوش شنوا و زبان گوياي من باشند.
سفيران جوان دولت اميد، شهر و روستا ، كوه و دشت را پشت سر خواهند گذاشت، مي آيند تا به شما بگويند كه : عشق ، مذهب جوانان است من نيز خود بر اين مذهبم در بيستون آتشي افروخته اند كه ساليان سال به خاموشي نگرانيده و نمي گرايد. شعله هايي كه توانست كوه را از فراروي دردمندي بردارد ، هنوز هم مي تواند.
دولت اميد كه اراده كرده است تا به همت ملت ايران بر عاليترين جايگاه توسعه در منطقه بنشيند موتوري مي خواهد موتور دولت اميد ، عشق است و دولت اميد، دولت عشق است، عشقي ايرانساز ، عشق بر همه خوبي ها؛ و جوانان معادن عشقند؛ معادن ايران را استحصال خواهيم كرد.
مطالبه جوان ايراني داشتن فردايي روشن است فردايي كه در آن غروبي نباشد. فردايي كه در آن هر جوان ايراني از يك زندگي امن و آرام وتوام با نشاط و شادماني برخوردار بوده و بر هويت ملي خود ببالد و افتخار نمايد.
مخرب ترين عامل را در جلوگيري از شكوفايي جوانان دغدغه و تشويش خاطر و نااميدي مي دانم، دولت اميد، براي جوانان دولت آرامش و اطمينان خواهد بود. در اين مسير بر10 محور توجه ويژه خواهم كرد: " كار ، ازدواج، مسكن، بيمه ، بزه، اعتياد، ورزش، هنر و آزادي " خواسته هاي ديگر خود را با سفيران جوان من بازگوييد . به آنان بگوييد كه : " چه بايد مان كرد؟"
اشتغال مناسب محور اصلي همه نيازهاي جوانان است ؛ به شدت بر آن اهتمام خواهم كرد. رييس جمهور ايران بايد كار آفرين باشد كاري كه ما تعريف مي كنيم آن است كه مفيد و داراي بهره وري بالا باشد. بتواند زندگي يك خانواده را تامين و آتيه آنها را تضمين نمايد و جوان را از بزه به سوي ازدواج و از بطالت و تخدير به سوي آموزش و پژوهش ، و هنر و ورزش رهنمون سازد. در آن صورت توسعه و آزادي نه فتنه انگيز و فرصت سوز كه شور انگيز و فرصت ساز خواهد بود.
با متوازن نمودن تصدي دولت ، موانع اشتغال مولد را خواهم زدود و با مديريت فعال، سرمايه گذاري هاي دولت را در مسيري خواهم برد كه فرصت هاي شغلي بيشتري بيافريند. توسعه صنعتي متوازن خصوصا در مناطق محروم اولويت ماست. فرصت هاي شغلي نبايد در دو سه شهر بزرگ ايران تمركز يابد و جوانان ايراني در جستجوي لقمه اي نان و فرصتي كار، جلاي خاندان و وطن كنند. كشور را به عدل خواهم خواند. هر آينه وظيفه من تدبير در حكومت داري است.
بر آنم كه دولتي پيشرفته و مدرن برپا كنم . روشن علمي در مديريت و برنامه ريزي ، راهكار رسيدن ما بدان هدف اعلاست. مهمترين اهتمام دولت مدرن بر توليد علم و جنبش نرم افزاري خواهد بود. فرصت هاي تحصيل و تحقيق در كشور مي بايد كه توسعه يابد و امكان آموزش و پژوهش براي هر جوان ايراني در هر زمان فراهم باشد. و هزينه زندگي كساني كه در اين دو زمينه اشتغال ورزند تامين گردد. چرا كه بهترين سرمايه گذاري هر دولت، يارانه در آموزش و پرورش است.
نامزدي من در عرصه انتخابات رياست جمهوري ، بزرگترين نشانه بر اعتقاد عميقم به جوانگرايي است. در صدا و سيما مديران خود را با ميانگين سني سي سال برگزيدم ، بدينوسيله جوانان را در عمل ستودم و آن شكوفايي كه رخ داد، ثمره كار جوانان بود.
آمده ام كه بر اين مفهوم پاي فشارم كه چه من و چه هر كس كه رييس جمهور ايران باشد، بي نياز از شما نيست. فرصت در توجه به شماست و بي توجهي به شما ، تهديد است. اميد من به جوانان است . دولت آينده ايران ، دولت اميد ، بايد پراز نشاط جوانانه باشد.
در پايان بهترين سلام هاي خود را تقديم مي كنم بر جوانان شهيد و مقتدايشان ، آن پير جوان افروز ، شير زنان و شيرمردان رشيدي كه امروز اسلام و ايران ما در گرو خون آنان است.
بنده خدا
دكتر علي لاريجاني
نظر شما