پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ خرداد ۱۳۸۴، ۱۷:۰۰

مرعشي در تالار ابن سيناي مشهد :

هاشمي يك مسلمان ليبرال دمكرات است// هاشمي راهي را باز كرد كه خاتمي ادامه داد

هاشمي يك مسلمان ليبرال دمكرات است// هاشمي راهي را باز كرد كه خاتمي ادامه داد

حسين مرعشي عضو ارشد حزب كارگزاران سازندگي گفت: هاشمي يك مسلمان ليبرال دموكرات است و به آزادي هاي مشروع سياسي، اقتصادي و فرهنگي معتقد است.

به گزارش  خبرنگار سياسي "مهر" در مشهد،  مرعشي كه در تالار ابن سيناي مشهد سخن مي گفت، با بيان اين مطلب افزود :  نمي دانم چه وضعيتي است كه ياران ديروز هاشمي امروز به اسم اصولگرايي اين بزرگ مرد سياست را تخريب مي كنند و براي جمع كردن چند راي بيشتر به حربه هاي گوناگون دست مي زنند .

 

وي گفت : با وجود تمام مشكلات موجود در در 8 سال گذشته، هاشمي به خاطر منافع كشور با هيچ كس معامله نكرد زيرا دغدغه هاي وي همان اصالتهاي اصيل نظام و جامعه است .

 

عضو ارشد حزب كارگزاران سازندگي اظهار داشت : مهمترين اولويت دولت قبلي هاشمي بازسازي اقتصادي بوده و اين مهم امروز نيز در دستور كار هاشمي است و امروز زمان آن است كه به اقتصاد بازتري با حضور مردم فكر كنيم .

 

مرعشي در خصوص ورود هاشمي به انتخابات گفت : هاشمي 6 ماه از جانب  دلسوزان نظام براي  ورود به عرصه  تحت فشار بود و وي شرط كرده بود كه اگر اصولگرايان به اجماع برسند و زمينه مشاركت حداكثري تحقق پيدا بكند پا به عرصه نخواهد گذاشت ولي متاسفانه دوستاني در اين بين كم لطفي كردند و اين شد كه هاشمي آمد.

 

اين عضو حزب كارگزاران در مورد حضور زنان در كابينه هاشمي اظهار داشت : هاشمي در مورد خانمها  بدنبال اين حقيقت است  كه بحث تكامل  زنان در جامعه  شكوفا شود  و خواستار حضور زنان  در عرصه هاي مديريتي كشور است ولي معتقد نيست كه فعلا با شعار حضور زنان براي خود راي جمع كند.

 

مرعشي مسائل اقتصادي را از مهمترين اولويت هاي جاري مردم دانست و گفت : در اقتصاد امروز  مساله قدرت اقتصادي نسبت به قدرت سياسي، اجتماعي و فرهنگي جايگاه بالاتري دارد و همه مشاهده كرديم  كه هاشمي راهي را باز كرد كه خاتمي ادامه داد و امروز تداوم اين راه در دست خود هاشمي خواهد بود .

 

وي در پايان گفت : مسلما نظام و مردم ما خاطرات دورانهاي پرشكوه انقلاب و مرداني را كه براي نظام تلاش كرده اند را از ياد نخواهند برد .

کد خبر 192736

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha