به گزارش خبرنگار مهر، حسین ویزواری عصر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران استان اظهارداشت: نظارت مهندسین استان در بحث مسکن مهر بسیار خوب بود ومهندسین ناظر استان در این طرح ملی سازمان نظام مهندسی را بسیار کمک کردند.
وی گفت: مسکن مهر یک انقلابی در ساخت وساز کشور بود وبه جرات می توان گفت، مسکن مهر در کشور ما با استاندارد بالای 85 درصد در حال انجام است.
وی بیان کرد: ما در پروزه های مسکن مهر ناظرین مقیم هم داشتیم و می توان به جرات گفت مسکن مهر سعدآباد گرگان یکی از باکیفیت ترین ساختمان های گرگان است که بر بسیاری از ساختمان های داخل شهر نیز برتری کیفیت دارد .
ویزواری تصریح کرد: اصرار نابجا بر اجرای پروژه های مسکن مهر با قیمت پایین با وجود افزایش قیمت ها وعدم جبران این قیمت ها باعث پایین امدن کیفیت ساخت وساز ها در این بخش می شود.
وی ادامه داد: باید مسکن مهر را به سمت بافت های فرسوده شهری هدایت کنیم، چون در بافت های فرسوده زیرساخت های مورد نیاز آماده است ونباید باهزینه زیاد زیرساخت ها را در آنجا مستقر کنیم و سیاست جدید راه وشهرسازی این است که مسکن مهر به سمت بافت های فرسوده شهری هدایت شود.
رئییس سازمان نظام مهندسی استان گلستان در ادامه تصریح کرد: پنجم اسفند سالروز تولد حکیم خواجه نظام الدین طوسی است و که روز مهندس نامگذاری شده است و سازمان نظام مهندسی استان به عنوان سازمان تاثیرگذار در ساخت و ساز با تکیه بر بیش از پنج هزار و 500 نفر تحصیلکرده که مدرک تحصیلی شان لیسانس و بالاتر است و یک پتانسیل بالای علمی را تشکیل می دهد قدیمی ترین انجمن تاثیرگذار درساخت وساز است.
وی ادامه داد: مخاطبین سازمان نظام مهندسی تنها اعضایش نیستند بلکه توده مردم که دنبال مامن ومسکن امن هستند هم مخاطبین اصلی سازمان هستند وفرهنگ سازی وارتباط صحیح بین مهندسین وبهره برداران سازمان از وظایف نظام مهندسی است.


نظر شما