به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد علیزاده عصر یکشنبه در نشست شورای اداری این شهر ستان گفت: دشمن با به راه انداختن جنگ هوشمندانه و سنگین برعلیه نظام مقدس جوهوری اسلامی قصد جدا کردن مردم از انقلاب را دارد.
وی اظهار داشت: خوشبختانه امروز مردم با بصیرت و آگاه با درک صحیحی که از موضوعات دارند نصایح مقام معظم رهبری را نصرالعین قرار داده اند.
علیزاده افزود: انتخابات یازدهم ریاست جمهوری و انتخابات شهر شورای شهر و روستا نقطه قوت نظام اسلامی است چرا که مردم با حضور در پای صندوق های رای و ریختن آرا خود رادر اداره کشور سهیم می داند.
وی بیان داشت: حضور گسترده مردم در انتخابات نشان از آگاهی و بصیرت آنها دارد.
فرماندار دهلران عنوان کرد: مسئولین شهرستان دهلران حق ورود به موضو عات و مباحث انتخابات و طرف داری از نامزد های انتخاباتی ندارند.
علیزاده اظهار داشت: نظارت بر بازار باید در دستور کار متولیان باشد و با نظارت دقیق بر کیفیت و قیمت کالاها و مبارزه با گران فروشی در دستور کار آنها قرار بگیرد.
وی افزود: طرح مسکن مهر که یکی از دغدغه های مسئولین بود خوشبختانه با برنامه ریزهای صورت گرفته کار در حال اجرا است و ثا پایان دولت دهم به بهر برداری می رسند.
نظر شما