به گزارش خبرگزاری مهر، علی عسکر روحانی در چهاردهمین جلسه شورای هماهنگی مدیران دستگاه های تابعه اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان در شهرستان کامیاران اظهار داشت: در حال حاضر همسو با اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی برای ارتقا سطح خدمات درمانی و خدماتی در شهرستان کامیاران نیز خدمات درمانی و پزشکی تامین اجتماعی به صورت مطلوب در اختیار افراد تحت پوشش قرار گرفته است.
وی در ادامه خواستار تسریع در راه اندازی مرکز درمانی تامین اجتماعی در شهرستان کامیاران شد.
فرماندار کامیاران افزود: امروز مهمترین تاکید ما ارتقا کیفیت خدمات و ارائه خدمات براساس نیاز است و همه مسئولان و دست اندرکاران در این بخش باید تلاش خود را برای ارائه خدمت مناسب در خور شان مردم مضاعف کنند.
روحانی ادامه داد: در حال حاضرحجم اصلی کار در شهرستان ها متمرکز بوده و باید سهمیه استخدام ها بیشتر به حوزه های شهرستانی تعلق و تمرکز زدایی صورت گیرد و به جای استخدام های جدید در ادارات ستادی از تجربه نیروهای قدیمی در این مراکز بهره برد.
وی یادآور شد: تاکنون در راستای اشتغال و تولید در کامیاران به 304 طرح توسعه کشاورزی بیش از 70 میلیارد ریال پرداخت شده است.
فرماندار کامیاران به پرداخت تسهیلات به طرح های زود بازده مشاغل خانگی شهرستان اشاره کرد و بیان کرد: در این راستا در قالب 185 طرح مشاغل خانگی بیش از هشت میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده که زمینه اشتغال بیش از 400 نفر فراهم شده است.
73 طرح جدید در بخش توسعه کشاورزی شهرستان کامیاران تصویب شد
فرماندار شهرستان کامیاران از تصویب 73 طرح توسعه کشاورزی با اعتباری بالغ بر 45 میلیارد ریال در کامیاران خبرداد.
علی عسکر روحانی در جلسه ستاد اجرایی توسعه بخش کشاورزی شهرستان کامیاران اظهار داشت: 73 طرح در زمینه های فنی و زیربنایی، دام و طیور و باغبانی بررسی و با اعتبار 45 میلیارد و 267 میلیون و 700 هزار ریال به تصویب رسیده است.
وی افزود: در پرداخت تسهیلات تلاش شده است بیشتر جنبه های کیفی کار، استفاده درست از منابع هزینه شده و نظارت مستمر مدنظر باشد.
فرماندار کامیاران ادامه داد: اکنون 17 جلسه ستاد اجرایی توسعه بخش کشاورزی برگزار شده و در مجموع هزار و 965 طرح با اعتباری بالغ بر 779 میلیارد و 568 میلیون و 200 هزار ریال در این جلسات تصویب شده است.
روحانی یادآور شد: از مجموع طرح های تصویبی هزار و 408 طرح به بانک های عامل معرفی و 323 طرح موفق به دریافت تسهیلات به میزان 74 میلیارد و 413 میلیون و 800 هزار ریال شده اند.
وی اظهار امیدواری کرد: با استمرار در تلاش و برگزاری جلسات به هدف مورد انتظار و خودکفایی و قطع کامل وابستگی ها دست یافت.
فرماندار کامیاران از مسئولان کشاورزی خواست تا نیازهای این بخش را شناسایی و نسبت به جمع بندی و ارائه گزارش های لازم به منظور تامین اعتبار مورد نیاز در کمیته برنامه ریزی شهرستان اقدام کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کامیاران نیز در این جلسه بیان کرد: عمده ترین طرح های تصویب شده تاکنون در زمینه های تولیدات دامی، تولیدات گیاهی و امور فنی و زیربنایی بوده است.
تیمور رضایی با اعلام نیاز شهرستان به صنایع تبدیلی از احداث سردخانه در کامیاران خبرداد و گفت: کارهای مقدماتی این طرح انجام و برای تسهیلات مورد نیاز به مبلغ 20 میلیارد ریال به بانک رفاه معرفی شده است که انتظار می رود با ایجاد سردخانه میوه علاوه بر تامین نیاز فصول مختلف از ضایعات میوه در حد قابل قبولی جلوگیری کرد.
وی در خصوص جلوگیری از ایجاد مشکلات احتمالی برای واگذاری 150 هکتار از اراضی منابع طبیعی به تعاونی ها اظهار داشت: به منظور بررسی راهکارهای سودآوری در این طرح جلسات لازم با اعضاء تعاونی پیش بینی و در نهایت براساس منافع عمومی تصمیم گیری می شود.


نظر شما