پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ اسفند ۱۳۹۱، ۹:۱۷

قاسمیان:

کاهش 15 درصدی تصادفات درون شهری مازندران/ آغاز سفرهای نوروزی از پنجشنبه

کاهش 15 درصدی تصادفات درون شهری مازندران/ آغاز سفرهای نوروزی از پنجشنبه

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس راهور مازندران گفت: تصادفات درون شهری استان در سالجاری، 15 درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ داود قاسمیان شامگاه جمعه در مراسم تجلیل از خانواده بزرگ راهور در باشگاه برق ساری با اشاره به اینکه مازندران به عنوان قطب صنعت گردشگری و توریست در کشور محسوب می شود، اظهار داشت: افزایش قابل توجه تردد خودروها در سطح معابر درون شهری و در پی آن حجم بالای ترافیک، وظایف پلیس راهور را در ایام تعطیلات نوروزی برای خدمات رسانی به مسافران افزایش می دهد.

وی از شهروندان خواست همواره با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی پلیس را در برقراری نظم و انضباط اجتماعی یاری کنند.

فرماندار  ساری نیز گفت: نیروی انتظامی  امنیت و آرامش را برای مسافران نوروزی فراهم کنند.

جواد واحدی اظهار داشت: با توجه به اینکه پلیس راهور، همواره در حال خدمات رسانی به شهروندان مازنی در سطح شهر بوده و در روزهای پایانی سال و تعطیلات باید خدمات بهینه ای به مسافران ارائه کند.

وی گفت:  سازمان راهداری، پلیس راهنمایی و رانندگی، اورژانس، جمعیت هلال احمر، فرهنگ‌یاران و همیاران پلیس، آتش نشانی و امداد خودرو در طرح نوروز 92 آماده خدمات رسانی به گردشگران نوروزی در شهر ساری  هستند.

واحدی افزود: امیدواریم امسال با تمهیدات در نظر گرفته شده و همکاری مردم، سال کم حادثه‌ای را در پی داشته باشیم.

تسریع در راه اندازی سایت اداری مازندران  

عضو شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به مصوب شدن انتقال سایت اداری مازندران به خارج  شهر، از فرماندار ساری خواستار تسریع در اجرایی کردن این مصوبه شد.

سید محمد آقامیری با بیان اینکه طرح احداث سایت اداری خواسته همه مردم مرکز استان است، گفت: با اجرای این طرح می توان از تردد وسایل نقلیه و افزایش ترافیک در سطح شهر ساری جلوگیری کرد.

وی خواستار بکارگیری تکنولوژی مدرن و روش های دیجیتال برای کنترل ترافیک و استفاده کمتر از پرسنل راهور در شهر ساری  شد.

شهر ساری، بیش از 500 هزار نفر جمعیت دارد.

 

کد خبر 2019305

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha