حسینیمهر که پیش از این به دلیل متعهد نبودن ادارهکل هنرهای نمایشی نسبت به حمایت از تولید و اجرای نمایش "ویتسک، یک داستان ناتمام" از حضور و کارگردانی تئاتر خداحافظی کرد درباره چگونگی این وضعیت به خبرنگار مهر گفت: پیش از این اعلام کردم تا زمانی که مطالبات گروه نمایش "ویتسک" پرداخت نشود کار جدیدی در عرصه تئاتر شروع نخواهم کرد و از کارگردانی تئاتر خداحافظی میکنم. اما روز پنجشنبه بخش کوچکی از مطالبات نمایش "ویتسک" را دریافت کردیم و پرداخت بخش دیگر آن به سال آینده موکول شد.
وی یادآور شد: برآورد ارائه شده ما برای بودجه مورد نیاز نمایش "ویتسک" 90 میلیون تومان بود که این مبلغ در ابتدا به 60 میلیون تومان و در نهایت به 40 میلیون تومان تقلیل پیدا کرد. روز پنجشنبه نیمی از این مبلغ یعنی 20 میلیون تومان را دریافت کردیم. در ابتدا باید از این مبلغ بدهیهای موجود برای تولید نمایش "ویتسک" را بپردازیم و اگر پولی باقی ماند به عوامل گروه پرداخت شود.
این کارگردان تئاتر ادامه داد: البته باز هم سپاسگذاریم که به مدیران مرکز هنرهای نمایشی به قول خود وفا کردند. البته معتقدم که این پرداخت مطالبات به شکلی نمادین از پرداخت دستمزد هنرمندان تئاتر است اما همین را هم به فال نیک میگیریم. این امر باعث شد تا از لاک خداحافظی خود از تئاتر بیرون بیایم و تصمیم به تولید و اجرای کاری جدید بگیرم.
تصویر تابلویی از مارک رودکو که در "تیت گالری لندن" موجود است
حسینیمهر درباره جدیدترین نمایشی که قرار است تولید و اجرا کند توضیح داد: اثری از جان لوگان نمایشنامهنویس 50 ساله اهل شیکاگو با نام "سرخ" را که توسط فهیمه زاهدی ترجمه شده برای تولید و اجرا پیشنهاد دادهام. این نمایشنامه به برشهایی از زندگی یکی از نقاشهای به نام و شاخص نیمه دوم قرن بیستم به نام مارک رودکو میپردازد. این نمایش در سال 1903 در روسیه به دنیا آمد و در 10 سالگی به آمریکا مهاجرت کرد. وی در سال 1937 اولین نمایشگاه خود را بر پا و در سال 1970 خودکشی کرد. این نمایشنامه دو سال پیش نوشته شده و در حال حاضر در لندن و نیویورک هم در حال اجرا است.
کارگردان نمایشهای "اتاق شماره 6" و "ویتسک، یک داستان ناتمام" تأکید کرد: اجرای این نمایشنامه کار بسیار سختی است و با تمام کارهای من برابری میکند. برای تمرین و تولید این اثر باید همه کارهای خود اعم از تدریس را کنار بگذاریم و تمام توجه و نیروی خود را روی تمرین و تولید نمایشنامه "سرخ" متمرکز کنم.
وی درباره زمان و مکان مدنظر برای اجرای نمایشنامه "سرخ" گفت: با توجه به طراحی صحنه مدنظر برای تولید و اجرای این نمایش مجموعه تئاتر شهر مناسب این اثر نیست. اما سالن استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر برای اجرای نمایش "سرخ" بسیار خوب است. صحبتهایی با تماشاخانه ایرانشهر داشتم و امیدوارم در صورت توافق این اثر را پاییز سال 92 در سالن استاد سمندریان ایرانشهر به صحنه ببرم. در غیر اینصورت همچنان در تالار مولوی نمایش خود را به صحنه خواهم برد.
نظر شما