۳۰ اسفند ۱۳۹۱، ۹:۴۴

فروتنی در گفتگو با خبرنگار مهر:

حوادث شب چهارشنبه آخر سال آذربایجان غربی 205 مصدوم بر جای گذاشت/ قطع عضو 3 نفر

حوادث شب چهارشنبه آخر سال آذربایجان غربی 205 مصدوم بر جای گذاشت/ قطع عضو 3 نفر

ارومیه- خبرگزاری مهر: مدیر مرکز اورژانس و فوریتهای پزشکی علوم پزشکی آذربایجان غربی از مصدوم شن 205 نفر در حوادث شب چهارشنبه آخر سال در سطح استان خبر داد.

محمد رضا فروتنی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه از 205 مصدوم انتقال داده شده به مراکز اورژانس بیمارستانها و مراکز درمانی آذربایجان غربی تا ساعت 24 روز گذشته، 186 نقر به صورت سرپایی درمان شدند، افزود: 14 نفر از مصدومان در بخش های سوختگی و ارتوپدی و ... نیز بستری شدند.

وی با اشاره به کاهش 27 درصدی تلفات حوادث چهارشنبه آخر سال در آذربایجان غربی نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل، اعلام کرد: از 205 مصدوم 75 مورد دچار آسیبهای چشمی، 43 نفر دچار سوختگی و 84 نفر دچار آسیبهای جزئی شده بودند که از مجموع آسیب دیدگان متاسفانه یک نفر در خوی و 2 نفر در ارومیه دچار نقص عضو شدند.

مدیر مرکز اورژانس و فوریتهای پزشکی علوم پزشکی آذربایجان غربی در ادامه سخنان خود اظهار داشت: طی روز گذشته تا ساعت 24 شب 50 خانم و 155 نفر آقا به دلیل آسیب دیدگی ناشی از حوادث چهارشنبه آخر سال به مراکز بیمارستانی و درمانی آذربایجان غربی انتقال و مراجعه کرده بودند.

فروتني با اشاره بر آمار بالاي مصدومان چهارشنبه آخر سال استان در سالهاي گذشته، افزود: با وجود آمار بالاي مصدومان در سال 90، شاهد کاهش 25 درصدي آمار مصدومان نسبت به سال 89 بوديم.

وي اضافه کرد: در سال 89 حدود 402 نفر مصدوم، دو نفر فوتي و پنج نفر قطع عضو در مراسم چهارشنبه آخر سال در استان ما اتفاق افتاد که با برنامه‌ريزي‌هاي پيشگيرانه اين آمار در چهارشنبه آخر سال 90 به 302 نفر مصدوم و يک نفر قطع عضو کاهش يافت.

کد خبر 2021327

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha