به گزارش خبرنگار مهر، کمال الدین میرجعفریان بعد از ظهر پنج شنبه در جلسه ستاد حوادث غیرمترقبه مشگین شهر با تاکید به حادثه خیز بودن این محور تصریح کرد: به دلیل حجم تردد از این مسیر ضروری است آمادگی های امدادی مناسبی برای مقابله با حوادث احتمالی در آن پیش بینی شود.
وی افزود: این محور از جمله محورهای مواصلاتی پر تردد و در عین حال حادثه خیز بین دو استان اردبیل و آذربایجان شرقی است که امکانات رفاهی و امدادی مناسبی هم ندارد.
میرجعفریان با یادآوری اقدامات اولیه برای احداث پایگاه امدادی هلال احمر در این محور ابراز امیدواری کرد که ساخت پایگاه امدادی مشگین شهر – اهر امسال آغاز شود.
وی تاکید کرد: با انجام صحبتهای نهایی زمان دقیق آغاز ساخت این پایگاه اطلاع رسانی خواهد شد.
معاون امور عمرانی استانداری همچنین خواستار رسیدگی دستگاههای اجرایی به ایمنی این محور شد و متذکر شد: ضروری است با ایمن سازی مناسب از وقوع هرگونه حوادث احتمالی جلوگیری شود.
وی ادامه داد: کارشناسان حوزه راه و پلیس می توانند با بررسی محور مشگین شهر – اهر زمینه حادثه زدایی آن را فراهم کنند.
نظر شما