۱۹ فروردین ۱۳۹۲، ۸:۱۷

آغاز بزرگترین طرح اوقاف / شهروندان با موبایل از وقفی بودن ملک باخبر می شوند

آغاز بزرگترین طرح اوقاف / شهروندان با موبایل از وقفی بودن ملک باخبر می شوند

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از آغاز اجرای طرح جی آی اس موقوفات کشور خبرداد و گفت: با اجرایی شدن این طرح شهروندان می توانند از طریق سیستم جی آی اس تلفن همراه از وضعیت وقفی بودن زمین یا ملک مورد خریداری مطلع شوند.

حجت الاسلام علی محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به اینکه آیا سازمان اوقاف به این مرحله رسیده که به صورت آن لاین و آنی ثبت موقوفات و وضعیت رقبات بقاع متبرکه را در بانک اطلاعاتی خود داشته باشد گفت: این کار در سالهای اخیر به سرانجام رسیده است. حتی ما امروز می توانیم به صورت آن لاین و تحت شبکه داخلی وضعیت نذورات داده شده به یک امامزاده و مخارج بقاع را در بانک اطلاعاتی به صورت لحظه ای داشته باشیم.

وی در پاسخ به اینکه یکی از مهمترین چالشهای شهروندان موضوع وقفی بودن ملک یا زمین است و خیلی از خریداران بعد از معامله ملک از وقفی بودن آن اطلاع پیدا می کنند آیا راهکاری برای اینکه شهروندان بتوانند به سرعت وضعیت وقفی بودن ملک خود را از طریق جی آی اس بدانند وجود دارد گفت: این کار را شروع کرده ایم. خودتان بروید به سه سال قبل نگاه کنید. اهل فن می دانند که در این دو یا سه سال گذشته ریل اوقاف را از وضعیت سنتی و دستی روی ریل روز و مدرن و همگام را فنآوری روز انداخته ایم. در مورد سیستم جی آی اس یا همان جانمایی هم باید بگویم که مقدمات آن آغاز شده و در برخی شهرستانها این کار رسما در حال انجام است. البته این نیازمند این است که با سازمان ثبت هم باید تعاملاتی داشته باشیم که این تعاملات در حال انجام است.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در پاسخ به اینکه این کار چه زمانی در سراسرکشور عملیاتی می شود گفت: اهل فن می گویند این کار پنج سال زمان می برد ولی با توجه به همت و توانی که در سازمان وجود دارد سعی می کنیم در مدت دو سال این کار را تمام کنیم.

کد خبر 2027799

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha