پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ فروردین ۱۳۹۲، ۱۶:۲۴

بیانیه تجمع کنندگان در مقابل دفتر حافظ مصر:

ایران به دنبال ایرانی شدن اعراب یا شیعه کردن سایر مسلمین نیست

ایران به دنبال ایرانی شدن اعراب یا شیعه کردن سایر مسلمین نیست

در این بیانیه آمده است: ایران به دنبال ایرانی کردن اعراب یا شیعی کردن سایر مسلمین نیست. ایران به دنبال دفاع از قران و سنت پیامبر(ص) و اهل بیت(ع)و احیای امت اسلامی است.

به گزارش خبرنگار مهر، تجمع کنندگان در مقابل دفتر حافظ منافع مصر در ایران پس از تجمع وسر دادن شعارهایی در حمایت از اتحاد مسلمانان بیانیه‌ای به زبان عربی قرائت کردن که قرائت کردند که  گزیده‌ای از ترجمه شده آن به شرح زیر است.


*پس از وقوع انقلاب‌های اخیر در جهان اسلام و اسقاط نظام های فاسد و ظالم به دست مسلمانان امت پیامبر در مرحله‌ای حساس از تاریخ خود به سر می‌برد.مرحله‌ای که می‌تواند با آزادسازی و تجمیع انرژی ملت‌های مسلمان نقطه آغاز حرکت فراگیر ملت‌های مسلمان به سمت تمدن بزرگ اسلامی مبتنی بر اخلاق و معنویت باشد.


*در همان شکل گیری انقلاب اسلامی برخی معدود به بهانه وجود قاطبه مسلمانان شیعه در کشور ایران زمزمه نهادن نام شیعه را بر کشور ایران مطرح کردند که با واکنش صریح امام(ره) و تاکید ایشان بر صرف اسلامی بودن انقلاب ایران مواجه شدند.


*انقلاب اسلامی ایران متعلق به همه مستضعفین جهان اعم از شیعه و سنی و مسلمان و غیر مسلمان است.چنانکه حمایت از جنبش‌های رهایی بخش تنها بندی از بندهای قانون اساسی پس از انقلاب این کشور باقی ماند.


*آیا از یاد برده‌ایم که قدیمی ترین سفارت خانه در جهان سفارت فلسطین در شهر تهران است؟


*آیا بخاطر نداریم که انقلاب اسلامی ایران در حمایت از مجاهدان افغان در جهاد بر ضد استعمار شوروی از هیچ کمکی دریغ نکرد؟


*آیا می‌توان فراموش کرد آن زمانی که حکام مسلمان جهان در برابر سر بریده شده مسلمانان بوسنیایی سکوت کرده بودند جمهوری اسلامی ایران به حمایت آنها بر خواست؟


*آیا میتوان فعالیت های سیاسی ایران را در برابر سکوت و بایکوت خبری مجامع بین‌المللی در مقابل کشتار مسلمانان بیگناه کشمیر به دست هندوها از یاد برد؟


*ایران به دنبال ایرانی کردن اعراب یا شیعی کردن سایر مسلمین نیست. ایران به دنبال دفاع از قران و سنت پیامبر(ص) و اهل بیت(ع)و احیای امت اسلامی است.


همچنین در پایان مراسم دانشجویان با خواندن نماز ظهر در مقابل دفتر حافظ منافع مصر و اهدا گل به خالد عماره مسئول دفتر حافظ منافع از اقدام برخی از سلفی‌ها و معارضان سوری در حمله دفتر منافع ایران انتقاد کردند که خالد عماره با تشکر از دانشجویان قول داد اینگونه اقدامات در مصر تکرار نخواهد شد.
 

کد خبر 2029342

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha