پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ فروردین ۱۳۹۲، ۱۵:۰۶

رضوانی تاکید کرد:

انجام پژوهش های کاربردی برای رفع مشکلات جامعه بانوان ضروری است

انجام پژوهش های کاربردی برای رفع مشکلات جامعه بانوان ضروری است

یاسوج – خبرگزاری مهر: معاون سیاسی، امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: انجام پژوهش های کاربردی برای رفع مشکلات جامعه بانوان در استان از سوی صاحب نظران ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی رضوانی ظهر پنجشنبه در نشست کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استان افزود: پژوهش های انجام شده در این زمینه باید همراه با ارائه راهکارهای مناسب باشد تا بتواند بخشی از آسیب های بانوان استان را برطرف کند.

وی بر لزوم فعال شدن کمیته های زیرمجموعه کارگروه تخصصی بانوان و خانواده استان و همکاری هر چه بیشتر دستگاه های مختلف اجرایی برای اجرای مصوبات این کارگروه تاکید کرد و اظهار داشت: اعضای کارگروه باید در نشست های بعدی اقدام به بیان مشکلات و آسیب های کلان بانوان استان کرده و راهکارهای کارساز برای کاهش آنها را نیز ارایه دهند.

رضوانی همچنین بیان کرد: استفاده بهینه از امکانات موجود برای کاهش روزافزون انواع معضلات پیش روی بانوان استان ضروری به نظر می رسد و مستلزم همت همه جانبه متولیان امر است.

زنان نقش تعیین کننده ای در جامعه دارند

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری نیز در این نشست گفت: زنان نیمی از جمعیت جامعه استانی را تشکیل می دهند و نقش آنان در ابعاد مختلف نیز کلیدی و تعیین کننده است.

فریده کیامرثی افزود: از  اول انقلاب تاکنون تحولات چشمگیری در حوزه بانوان و خانواده انجام شده و برای رشد و شکوفایی هر چه بیشتر این قشر از جامعه نیز اقدامات مهمی صورت گرفته که ناکافی است.

وی ضمن اشاره به اینکه این جلسه، اولین کارگروه بانوان و خانواده در سال جاری است، خواستار تعامل هر چه بیشتر دستگاه های مختلف اجرایی کهگیلویه و بویراحمد با دفتر امور بانوان و خانواده استانداری این استان برای کاهش مسائل و مشکلات بانوان استان شد.

کیامرثی بیان کرد: از 10 تا 16 اردیبهشت 92 و به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر برنامه های متنوعی از سوی دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد و سایر نهادهای دولتی این استان اجرا می شود.

وی بر لزوم تقسیم کار بین دستگاه های مختلف اجرایی استان و پرهیز از هرگونه موازی کاری در زمینه اجرای برنامه های مربوط به این هفته در استان تاکید کرد.

 

 

کد خبر 2030812

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha