۲۸ فروردین ۱۳۹۲، ۱۲:۵۶

فردا انجام می شود؛

دیدار کمیته انتخاباتی فراکسیون رهروان با مراجع تقلید در قم 

دیدار کمیته انتخاباتی فراکسیون رهروان با مراجع تقلید در قم 

عضو هیات رئیسه کمیته 17 نفره وحدت اصولگرایان که از سوی فراکسیون رهروان ولایت مجلس تشکیل شده است، از برنامه دیدار این کمیته با مراجع عظام و تقلید به قم در روز پنجشنبه به منظور مشورت با راهکارهای رسیدن به وحدت اصولگرایان خبر داد.

اسماعیل جلیلی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، با اعلام این خبر اظهار داشت: کمیته 17 نفره وحدت اصولگرایان فردا پنجشنبه با آیات عظام و مراجع تقلید از جمله آیت الله مکارم شیرازی،آیت الله نوری همدانی، آیت الله صافی گلپایگانی و آیت الله جوادی آملی دیدار و گفتگو خواهند داشت.

وی یادآور شد: این دیدارها در راستای مشورت با علما برای تعیین سازوکارهای به وحدت رسیدن اصولگرایان است و قصد داریم از دیدگاه و نظرات علما و مراجع تقلید به عنوان مبانی رسیدن به وحدت اصولگرایان استفاده کنیم.

جلیلی همچنین دیدار با آیت الله مهدوی کنی، آیت الله یزدی و حبیب الله عسگراولادی را از دیگر برنامه های کمیته 17 نفره وحدت اصولگرایان اعلام کرد.

به گزارش مهر، فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی در راستای تعیین سازوکارهای وحدت اصولگرایان و انتخاب کاندیدای واحد، کمیته 17 نفره ای تشکیل داده تا این کمیته راه های موجود برای رسیدن به وحدت اصولگرایان را بررسی کند.

کد خبر 2034553

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha