پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۴:۳۱

حجت الاسلام قاسمی:

نامزدهای ریاست جمهوری تابع ولایت باشند/ انتقاد از فقر و بیکاری مفرط در مازندران

نامزدهای ریاست جمهوری تابع ولایت باشند/ انتقاد از فقر و بیکاری مفرط در مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت ساری با انتقاد از فقر و بیکاری مفرط در استان، از نامزدهای ریاست جمهوری خواست تابع ولایت فقیه باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد قاسمی در خطبه های امروز نماز جمعه ساری با تاکید بر حفظ روحیه تقوا در استان، از نامزدهای ریاست جمهوری خواست تا همگی احساس تکلیف کرده و با اجماع بین یکدیگر، برای داشتن ایرانی آباد و آزاد تلاش کنند.

وی افزود: مسئولان باید دلبستگی به عالم خاکی پیدا نکرده و به دنیا دلبسته نباشند.

امام جمعه موقت ساری با اشاره به اینکه انسان با ارتقا تقوا می تواند تکبر و غرور را از خود دور کند، تصریح کرد: نامزدهای ریاست جمهوری باید ولایی و ارزشی باشند و به دنبال تحقق آرمانهای امام و شهدا باشند.

قاسمی تأکید کرد: کیفیت تولیدات داخلی در کشور باید بیشتر شود تا مردم رغبت بیشتری نسبت به خرید محصولات داخلی پیدا کنند.

وی در ادامه با اشاره به سخنان اخیر رهبری در جمع کارگران کشور در مورد خصوصیات نامزد ریاست جمهوری، گفت: نامزدها باید به تولیدات داخلی رغبت بیشتری پیدا کنند، انقلاب و قانون اساسی و مردم نامزدها ایمان و اعتقاد داشته باشند. کسی که می خواهد خدمتگزار مردم باشد باید ولایتمدار و دوستدار انقلاب باشد.

امام جمعه موقت ساری گفت: نامزدها باید دارای روحیه مقاوم بوده، از دشمن هراس نداشته و با تهدید دشمن نباید عقب نشینی کنند. شخص انتخاب شونده از نظر رهبری، مدیر، مدبر، با حکمت باشد و با یک هندسه صحیح امورات کشور را صورت داده و دنبال روزمره فکر کردن نباشد.

قاسمی بیان داشت: رئیس جمهور نباید دلبستگی به اقتصادهای تحمیلی شرق و غرب داشته باشد و باید تفکر و عقاید اسلامی را در کشور جاری و ساری کند.

وی گفت: سیاست های اقتصادی نامزدهای ریاست جمهوری باید سیاست های اقتصاد مقاومتی باشد.

قاسمی گفت: تهذیب اخلاقی و اخلاق مداری خصوصیت دیگر رئیس جمهوری باید داشته باشد و نامزدها باید خداترس و باتقوا باشند و برای مردم هزینه و مشکل ایجاد نکنند و به حواشی نپردازند و مردم را دچار تشویش و نگرانی نکند.

رئیس دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران با تاکید بر حفظ مرجعیت و پایگاههای دینی از سوی ملت، به برگزاری اجلاس بیداری اسلامی در تهران اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در این اجلاس با بیانات شیوایشان به مرجعیت و ولایت فقیه، استحکام و قوام بخشیدند.

وی با بیان اینکه رهبری در بیانات خود کشورهای اسلامی را به عدم دلبستگی به غرب و سلطه جهانی دعوت کردند، افزود: بیداری اسلامی سبب شد تا چهار دیکتاتور منحوس در کشورهای اسلامی به سزای اعمال خود برسند و نابود شوند.

قاسمی گفت: فراموش نکردن موضوع فلسطین به عنوان شاخص اصلی و اساس نهضت ها از موضوعات اساسی بود که رهبری در جمع اندیشمندان و نخبگان جهان اسلام بیان داشتند.

قاسمی با تبریک هفته معلم و شهادت استاد مرتضی مطهری، گفت:  معلمان پیکره فرهنگی جامعه را در دست دارند کند و جامعه را هوشیار می کنند.

وی بیان داشت: مسئولان نظام برای جامعه معلمی زحمات زیادی کشیده  ولی حق آنها بیش از اینها است. با تدبیر مسئولان بلندپایه نظام این ضعف های اندک باید برطرف شود.

وی با اشاره به سفر قریب الوقوع رئیس جمهور و هیئت دولت به مازندران، از مردم خواست تا حضوری پرشور در این مراسم داشته باشند و در عین حال از استاندار مازندران خواست تا مصوبات و پروژه های اجرا نشده سه سفر نخست را از هیئت دولت مطالبه کنند.

امام جمعه موقت ساری با بیان اینکه بیکاری و فقر در پشت طبیعت سبز مازندران، بیداد می کند، اظهار داشت: حق و جایگاه مردم مازندران بیش از این است که شایسته خدمات بیشتر از سوی دولتمردان باشند.

کد خبر 2046085

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha