به گزارش خبرنگار مهر، مجید نامجو ظهر پنجشنبه در حاشیه آیین افتتاح تونل انحرافی سد چم شیر در گچساران گفت: این سد نقش مهمی در توسعه استانهای کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان و بوشهر دارد.
وی افزود: مخزن این سد 40هزار هکتار از اراضی استان بوشهر و 110هزار هکتار از اراضی خوزستان را آبیاری می کند.
نامجو اظهار داشت: نیروگاه برق 440گیگابایتی و فراهم شدن بستر برای آبزی پروری و توسعه گردشگری نیز از مزایای این سد برای استان کهگیلویه و بویراحمد است.
وی روش اجرای این سد را RCC عنوان کرد و گفت: سد چم شیر اولین سد در کشور است که با این روش با همکاری سرمایه گذار چینی ساخته می شود.
وزیر نیرو کمبود اعتبار را یکی از مشکلات احداث سد تنگ سرخ در شهرستان بویراحمد عنوان کرد و گفت: وزارت نیرو در تلاش است برای پیشبرد این سد و سایر سدهای در دست احداث کشور که با مشکل بودجه مواجه هستند، از فاینانس خارجی و کمک بانکهای جهانی استفاده کند.
نامجو همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد مشکل کمبود آب ندارد، گفت: استفاده ناصحیح از منابع آبی یکی از مهمترین مشکلات بخش آب در این استان است که با بهینه سازی روشهای استفاده از آب درکشاورزی می توان این مشکل را برطرف کرد.
وی ابراز امیدواری کرد: با تشکیل کارگروه کشاورزی در سفر چهارم هیئت دولت و اخذ تصمیماتی برای توسعه کشاورزی بتوان مشکلات موجود را برطرف کرد.
نظر شما